Erotisch verhaal Alter Ego #5: Festival met benefits

erotisch verhaal

Vandaag zijn we alweer toe aan het laatste deel van de erotische verhalenreeks, geschreven door Cliff Riemens. Christine is op een erotisch festival en komt erachter dat ze nooit meer dezelfde Christine zou zijn. Ook denkt ze terug aan Marc, heeft ze gevoelens voor hem?

De reis is belangrijk, niet de bestemming. Misschien is dat wel het grootste verschil wanneer een vrouw sekst met een andere vrouw en niet met een man. Fysiek zal het nooit hetzelfde zijn als met een man. Dat maakt het niet beter. Maar ook niet slechter. Wel verfijnder. Toch is het als kunst: je houdt ervan of je houdt er niet van. Nooit meer een mannenlichaam zou ik niet willen. Maar goed dat er een prachtexemplaar van een man binnen handbereik is.

De vroege avondwind begint fris te worden tussen de knoopjes van mijn witte blouse door al is het in de zon nog heerlijk toeven.
Het is een heerlijke dag vol muziek, wijn en eten geweest.
Ondanks de massa mensen om me heen voelde ik me soms wat alleen.
Sinds ik Marc ken en hij een de wereld van de bdsm voor mij geopend heeft is er in mij een tweedeling ontstaan.
Overdag de een: de timide en verlegen Christine, ’s nachts de ander: Meesteres Calvaria wiens straffen en dominantie in onze schaduwwereld steeds meer bekend zijn. Mijn vaste sub: Diego is ook niet bij me vandaag, daar heb ik zelf voor gekozen vandaag. Alleen als klein aandenken vandaag aan hem heb ik mijn handtas aan de ketting waarmee ik hem meeleidt gehangen. Maar wat had ik Marc graag bij me gehad. Ik heb zelfs het stoute schoolmeisjes outfit met de rode brallete en string aangetrokken waar hij zo dol op is.
Maar hij is er niet.
Dat had de zon net wat feller laten schijnen.

Word ik verliefd?

Om me heen beginnen bezoekers naar de uitgang te stromen. Het festival zit erop. Een eind naast me vandaan staat het stel dat al sinds deze middag niet uit mijn zicht en gedachten wil gaan. Met de halfhoge hoed scheef op haar zwarte krullen is ze net de zangeres van de Four non blondes. 
Wie zei dat tuinbroeken niet sexy konden zijn heeft dit stel nog nooit gezien. Als het festivalveld zo goed als leeg is komen ze bij me staan. Wat volgt is een geanimeerd gesprek. Soms klikt het gewoon meteen. En klikt het goed. Ze vraagt me niet om mee te gaan, met haar ranke vingers om de mijne neemt ze me gewoon mee. Niet dat ik tegenstribbel.
De laatste lichten ketsen glimmend af op het gladde hoofd van de man als hij ons voorgaat naar de camping. Ook die is ver leeg, de meeste gasten kiezen ervoor te vertrekken.

Tot nu mijn verbazing geen tent maar een echt oldtimer Volkswagen busje met binnen de gezellige puinhoop die getuigt van twee mensen die het leven niet al te serieus nemen.
Vanonder de zelf ingetimmerde planken die het bed vormen trekt Jelle een fles tevoorschijn. 
De Jack Daniëls Honey brandt zoet in mijn keel als we gezellig kletsend een afzakkertje nemen. Alledrie weten we waar dit naartoe gaat. Achterover leunend gespt de vrouw die zich voorgesteld heeft als Chloé de bretels van haar tuinbroek los. In haar zacht roze gebloemde racerback bh, de tuinbroek losjes op haar heupen is ze een plaatje waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden, wat me een dikke knipoog van Jelle oplevert.
Een beetje blozend lach ik terug. 

‘Kom maar halen’, zegt Jelle als ik mijn glas uitsteek voor nog eentje.

Ik slaak een gilletje als hij me op zijn schoot trekt. 

Een staafje door elke tepel drukt tegen de strakke stof van zijn witte hemd. Achter me staand, krabbelt Chloé net onder de haargrens in mijn hals.
Mijn eigen handen gaan zonder dat ik er over nadenk over de piercings. Het vlees er rond reageert direct. Stijf en opgezwollen prikken ze bijna door het hemd heen. Als een geoefend bergbeklimmer daalt mijn hand af over wat zo te voelen een stevige blokjesbuik is.

Chloé heeft maar een ruk nodig om mijn blouse open te krijgen. Door de rode kanten stof heen weet Jelle feilloos mijn tepels te vinden met zijn tanden. Ik maak een geluidje dat het midden houdt tussen pijn en genot. Met haar vingers onder de bandjes van mijn bh doorgaand fluistert Chloé haar wens in mijn oor.
Tijd om te antwoorden heb ik niet, Jelle veert met mij op zijn schoot recht. Met een plof kom ik neer op het bed.
Zijn hemd kraakt als hij het over zijn hoofd trekt, eindelijk die stoere piercings blootgevend. Zijn tuinbroek ruimt als volgende het veld.

Wow wat een man!

De zilveren staafjes in zijn tepels, de blokjesbuik, gespierde dijen, alles heerlijk gladgeschoren en verpakt in een wetlook string. 
Maar het is mijn mede dame die als eerste bij me is. Met haar voet veegt ze haar tuinbroek opzij en kruipt nu bij mij op schoot. Met haar lange benen achter me uitgestrekt duwt ze haar flinke borsten tegen de mijne. De roze racerback bh past totaal niet bij het zwarte stringetje dat ze aanheeft. Dit zijn twee mensen die heerlijk buiten de lijntjes kleuren bedenk ik me geamuseerd jaloers.

Zoenend helpen we elkaar uit onze bh’s. Verstrengeld in een innige omhelzing waarbij haar huid goddelijk aanvoelt tegen de mijne laat ik haar tong nat en warm mijn mond binnen dringen. Haar nagels krassen over mijn rug, wat een heerlijke tinteling oplevert. Op mijn beurt pak ik haar billen stevig vast. Plagerig terugtrekkend krijgt Chloé me zo ver dat ik mijn tong uitsteek. Ze likt eraan, zuigt eraan en bijt erin.

O meisje, als je dit ook met mijn clitje kan trouw ik met je!

Voor ik het weet duwt ze me achterover. Mijn nagels  schuren over  het fijne kantwerkje dat op haar onderrug met flinterdunne bandjes alles bij elkaar houdt.
Zonder oogcontact te verliezen zakt ze af, haar krullen kriebelen heerlijk op mijn buik.
Dan grijpt Jelle in. Niet Chloé maar hij helpt me uit mijn string. Als een rood hoopje ligt nu al mijn ondergoed achter de stoelen voorin het busje.

Het trilei dat Chloé voor de dag haalt brengt ze niet in maar houdt ze door de half transparante stof van haar string tegen haar clitoris, haar vrije hand glijdt over de rug en kont van Jelle.
Zittend op haar knieën kijkt ze vanaf opzij toe hoe ik al golvend tegen het gezicht van haar vriend aanrijdt.
Door al dit erotisch geweld beginnen de ramen van het busje te beslaan. En het beste moet nog komen. Ik trek Chloé dichter naar me toe, tot ze boven mijn gezicht zit.

Voor het eerst in mijn leven ga ik de natte opwinding van een andere vrouw proeven.

Een flinterdunne Brazillian komt tevoorschijn als ze haar poesje blootgeeft. Zodra het puntje van mijn tong voor de eerste keer tussen haar roze lipjes doorglijdt valt alle spanning weg. Gedachten als: ‘zal ze het wel lekker vinden wat ik doe’, vallen direct weg.

Jelle houdt met zijn sterke armen mijn benen omhoog. Zijn tong kent geen uitputting. Die van mij doet het rustiger aan bij Chloé. Gericht op de reis, niet op de bestemming.Jelle kan zich niet meer inhouden. Hij stopt met likken. Zijn dikke eikel tussen mijn lipjes doorhalend maakt hij zijn bedoeling duidelijk. Mijn vrije hand leidt hem naar binnen.
Chloé draait zich om, het mondwerk van haar vriend overnemend.

Gelikt en genomen worden tegelijkertijd, ik heb er vaak over gefantaseerd en nu is het eindelijk zo ver. Het overtreft mijn stoutste dromen.

Af en toe gaat Jelle uit me, zijn penis diep in de mond die eigenlijk voor mij bedoeld is binnen gaand.
Ik wurm me vanonder het heerlijke vrouwenlijf en ga op handen en knieën ernaast zitten. Om beurten nemen we de gladgeschoren pik die glimt van het vocht in onze mond. Het wordt Jelle al snel te veel. Hard genoeg kreunend om buiten hoorbaar te zijn komt hij bij Chloé klaar. Overmand door geilheid lik ik de witte slierten van Chloé’s gezicht en uit haar nek.

Jelle wordt slap in mijn hand, dat hij gekomen is, is gelukkig nog niet het einde voor hem.
Vanonder het bed haalt hij een dubbele strap on tevoorschijn. Voor mij. De grootste dildo smeert Chloé in met glijmiddel. Zo te zien niet voor het eerst.
Voor het bed staand penetreer ik hem. Met mijn borsten tegen zijn rug kan ik over zijn schouder kijken hoe Chloé haar vriend weer stijf zuigt. Als hij zover is gaat ze staan om met hem te tongen zoals ze eerder met mij deed.
Kreunend in haar mond laat Jelle zich aan zijn tepelpiercing trekken.
Jelle bepaalt het tempo. Met zijn heupen bewegend laat hij de dildo in en uit hem gaan terwijl hij zijn penis door mijn knijpende vingers laat glijden.

Bij elke stoot voel ik de kleinere dildo in me over mijn g-spot schuren.
Chloé trekt haar vriend uit mijn omhelzing, niet om hem voor haarzelf te hebben. Integendeel, ze legt hem op zijn rug op bed. Rijkelijk gietend met glijmiddel smeert ze hem nog eens in. Zonder handen glijd ik terug in hem.
Met zijn enkels in haar handen zit Chloe in negenenzestig houding op hem.
Haar vocht glimt op zijn wangen terwijl ze over zijn gezicht rijdt. Hoe harder ik hem neem, hoe harder hij kreunt. Zijn hand legt de mijne op zijn tepels. Het is nogal een genot voor hem om aan zijn piercings getrokken te worden.

Chloé buigt voorover.

Zo heb ik een man nog nooit gezien: genomen en gepijpt. Wat een geil gezicht!
Ze gaat weer overeind zitten, afwisselend spelend met haar tepels en clitoris, Jelles hoofd zit klem tussen haar lekkere kont waar de string schuin overheen getrokken is.
Het beeld van de blondine in de dungeon arena komt in me op.
Als er iets is dat Christine van Meesteres Calvaria geleerd heeft is het wel dat als je iets wilt, je het moet nemen. Of in dit geval laten nemen. Nog terwijl Chloé de voorbinddildo die ik daarnet nog omhad aan het vast gespen is trek ik Jelle’s pik al bij me naar binnen.
Mijn handen steunen op zijn enkels terwijl ik me keer op keer bonkend op zijn lijf laat vallen en weer omhoog ga.
Eerst voel ik een duim, daarna een tong en als laatste de dildo die me anaal penetreert. In de spiegel voor me kan ik prima zien wat er achter me gebeurt: Chloé die boven mijn kont hurkt en ondersteund wordt door Jelle terwijl ze me neemt.

Onder me liggend hoeft Jelle niet meer te doen dan te genieten van mijn natte poes over zijn flinke pik.
Me niet bekommerend om de halfopen raampjes laat ik mijn stembanden de vrije teugel terwijl ik klaarkom. Niet dat dat Chloé en Jelle doet stoppen. Ze blijven me maar nemen. Jelle houdt mijn heupen vast en dat is maar goed ook, anders was ik zo van hem af gerold.

Na wat nog als een heerlijke eeuwigheid aanvoelt geef ik het op. Christine kan niet meer, zelfs de meesteres Calvaria in mij is er stil van. Het laatste hoofdstuk is voor de twee geliefden. Ik vind het mooi dat ik toe mag kijken hoe ze van ruig neuken overgaan naar liefdevolle sex.

Maar het geeft ook de leegte in me weer.

De man die Christine kennis heeft leren maken met de meesteres die altijd al in haar schuilde maar verbleef in de schaduw van haar eigen karakter.

Chloé en Jelle die naast haar bijna tegelijk klaarkomen kunnen het verlangen naar Marc niet helemaal vervangen.
Het is nu te laat in de nacht. Maar morgen wil ik hem horen, zien en als het kan voelen.

’s Ochtends neem ik een tikje bedroefd maar vooral voldaan afscheid van Jelle en Chloé.

Ik zwaai als ze de hoek omrijden, op naar het volgende festival.
Wat achterop hun bus staat ga ik zeker ter harte nemen,

“Live your Fantasy”

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.