Erotisch verhaal Alter Ego #4: Cozy Cosplay

erotisch verhaal

In deel vier van de verhalenreeks, geschreven door Cliff Riemens, lees je hoe Christine een ‘verkleedfeestje’ geeft, waarbij de gasten uitgebreid van elkaar kunnen snoepen…

Hoe ik Marc hiervoor moet bedanken zou ik zo snel niet kunnen verzinnen. In ruil voor een heerlijke middag wilde Marc me weer eens vastbinden. Nu Meesteres Calvaria in mij ontwaakt is ben ik meer de vastbinder dan de vastgebondene. Maar het voorstel dat me gedaan werd was er een zoals in de The Godfather:  niet te weigeren. Het extraatje dat Marc me gegeven had die avond was een stomende kers op de taart geweest.
Alsof ik van bovenaf op mezelf neerkeek was ik gillend en squirtend klaargekomen over Marc heen. Ik had er van gehoord en had het gezien maar dat ik het zelf ook kon was nieuw voor me. Druipend van mijn vocht had Marc me in zijn armen gehouden tot ik weer helder kon zien.
En wat ik voor hem terug moest doen, heel simpel. Diego een dagje uitlenen terwijl ik een oude vriend van hem een plezier zou doen. Wat ik met de opmerking: ‘hij houdt nogal van sprookjes’, aanmoet is me niet duidelijk. Maar als er één ding is dat ik van Marc geleerd heb is dat ik dit soort verrassingen maar gewoon over me heen moet laten komen.

Zo makkelijk heb ik nog nooit een man klaargemaakt. In het zonovergoten penthouse lig ik languit op mijn buik. Bloot. Genietend.  De zachte handen ontspannen me heerlijk. De oudere man die vanaf het inpandig balkon toekijkt kan me totaal niet deren. Geurige olie druppelt op mijn rug en billen. Ik lig lekker weg te doezelen.
In de enorme raampartij voor me zie ik niet alleen de rivier met zijn jachthaven maar ook de weerspiegeling van mezelf en mijn masseur. Rondjes draaiend zakken de handen af naar beneden, drukken op m’n rug, kneden de zachte billen eronder. Een kreuntje ontsnapt aan mijn keel. Met ogen gesloten laat ik de handen toe tussen mijn dijen. Misschien per ongeluk, misschien expres raakt de masseur kort mijn lipjes aan. Zo maar een veegje erover. Het voelt als een mokerslag. Een hele zoete mokerslag. 
Tot mijn niet uitgesproken teleurstelling zakken de handen af naar mijn benen. Daarna is het tijd voor de voorkant. Bijna pijnlijk is het, zo hard zijn mijn rechtopstaande tepels. Ze krijgen maar weinig aandacht. Verwachtingsvol lig ik in de volle zon te genieten van de handen die afzakken over mijn buik.

De toeschouwer, een eenzame vijftiger met veel te veel geld is gaan staan.  Zijn ene hand ligt losjes op de reling, de andere gaat in rap tempo op en neer. Een masturbator blinkt in het zonlicht. Om hem te helpen leg ik mijn benen een stukje wijder. Mijn gladde lipjes, blinkend van de olie hebben zich hunkerend geopend.. De zachte aanraking samen met het bekeken worden heeft me opgewonden. Strak als een veer opgewonden.

‘Volgt er ook een happy ending’, mijn oprechte vraag verpakt in een onschuldige giechel. Hij antwoord niet maar kijkt op naar de voyeur op het balkon. Heftig knikt de man van bovenaf zonder zijn tempo te vertragen. Wat er tevoorschijn komt vind ik op het eerste gezicht niet zo heel charmant. Een geribbelde metallic dildo glimt in het zonlicht.
Zwijgend smeert mijn masseur het speeltje in. Het is niet aan zijn gezicht af te lezen of het hem opwindt. Het is best een dik apparaat, maar door de langzame opbouw ben ik opgewonden genoeg. Met gesloten ogen wacht ik af.
O Lord have Mercy!

Nou heb ik al veel meegemaakt maar dit is echt nieuw. Naast me zittend bedient de masseur zijn zwarte kastje. Het ziet er allemaal niet bijster romantisch uit maar de elektrische sensatie maakt een hoop goed. Een ware bliksemstorm trekt van mijn navel door mijn poes via mijn dijen door tot aan mijn knieën. Met witte knokkels begraven mijn nagels zich in de massagetafel. Als ik kort mijn ogen open zie ik de oude man schudden met zijn hele lijf, zijn mond openhangend.
De elektrostick wordt nog een tandje harder gezet, onwillekeurig slaak ik een gil. Hoe langer ik onder invloed ben van de metallic donderstorm hoe meer deze bezit van me neemt. Het neemt de macht van me over. Slap hangen mijn armen langs de massagetafel, het geluid uit mijn keel lijkt van iemand anders te komen. Met elke ademhaling, elke kronkel van mijn lijf, elke samentrekking kom ik dichterbij. Al mijn spieren spannen zich rond de dildo alsof ze hem nooit meer willen laten gaan. Wat ergens ook zo is.
In een kletsnatte golf en met het nodige geluid kom ik onder toezicht van de oude man en mijn masseur klaar. Als vanzelf glijdt het speeltje uit me, of misschien haalt de masseur eruit.  Het zonlicht lijkt een paar graden koeler, de wereld is gestopt met draaien.

Mijn gastheer heeft een voorliefde voor sprookjes, en daar hoort natuurlijk de juiste kleding en make up bij. In de ruim anderhalf uur dat ik voor de spiegel zit tovert een professioneel visagiste mijn gezicht onherkenbaar om. Niet het doodshoofd van Calvaria waar Christine zich zo graag achter verschuilt maar zacht roze, groen, wit en goud van de liefelijke Tinkerbel. Als een waar feetje laat ik me naar de eetzaal brengen.

Aangekleed als Kapitein, compleet met haak wacht mijn gastheer me op. Kaarsen aan de wand verlichten hem onder zijn grote hoed slechts tot halfschaduw. De lange tafel tussen ons in is leeg. De suède zitting kietelt aan mijn billen. De bladgroene jarreteljurk is te kort om mijn kont helemaal te bedekken, de witte kousen komen dan weer niet hoog genoeg. 
Ik neem kleine slokjes uit het kristallen glas. We zeggen niks, ik zou niet weten wat. Het enige dat ik van hem weet is dat hij rijk en eenzaam is. Een ideaal recept voor een sugardaddy.

Oorverdovend in de stilte die tussen ons hangt gaan twee deuren open. Twee mannen, gekleed in alleen een bruine leren broek rijden een wagen binnen. Op een kunstige oever van suikerwerk en chocolade ligt een vrouw half op haar zij. Groen geschubd met een klokje op haar hoofd houdt ze ons in het sprookje vast. Over haar hele lijf is ze bedekt met fruit.

Oké, ik dacht dat we alle nieuwe dingen al gehad hadden.

Na een uitnodigend gebaar van de Kapitein neem ik een stukje watermeloen van de vrouw. Voorzichtig begin ik bij haar kuiten. Met haar hoofd een beetje schuin kijkt ze me aan. Gesterkt door de warme glimlach vanachter haar groene make-up word ik enthousiaster. Een weg banend door de zoetste druiven, de meest glimmende aardbeien en sappigste watermeloen klim ik alsof ik fladder aan mijn vleugels over haar benen naar boven.
De Kapitein is opgestaan. Uit een zilveren kannetje giet hij warme chocoladesaus over de knieën van de liggende vrouw. Zorgend dat ik genoeg tong laat zien lik het donkere goedje van haar af. Hogerop krijgt de chocolade gezelschap van vanille.
Zachte kussen drukkend op haar dijen en billen maak ik een lekkere smeerboel van haar. Bij mij zelf zit de saus ondertussen ook al tot achter mijn oren. Ik vind het heerlijk. Zo heerlijk dat ik even de neiging heb de hand aan mezelf te slaan.
Even ben ik verward als ik een g-string tegenkom. Moet die uit? Of juist niet?

De Kapitein geeft het antwoord door de rug van de vrouw te overgieten. Niet alleen met chocolade- en vanillesaus maar kleurrijke rode vruchtensaus maakt het smakenpalet compleet.Mijn eigen lijf over dat van de vrouw drukkend kruip ik langzaam, heel langzaam naar boven. Likkend, kussend, proevend en slikkend ga ik elk plekje af.

Mijn masseur heeft zich ook bij ons vervoegd. Met zijn wijde broek, leren giletje, zijn mooie haren onder een rode zakdoek en gouden oorbel als laatste compliment valt hij totaal niet uit de toon. Totaal geen aandacht schenkend aan mij of de vrouw onder hem zakt hij op zijn knieën voor de Kapitein. Ik heb maar één oogopslag nodig om te zien dat dit niet zomaar een man is die een andere man pijpt. Dit is liefde.

Krachtig gaat het hoofd van mijn masseur op en neer. Zijn hand, omringt de niet klein uitgevallen penis tegen zijn lippen. De ander speelt met de gladgeschoren ballen. De Kapitein kreunt, zijn hand rustend op de rode zakdoek die het mooie haar van de masseur verbergt. Door haar ligging is één borst van de vrouw aan het zicht onttrokken. De borst waar ik wel bij kan zit op de tepel na ook volledig onder de saus. De harde knop is een welkome afwisseling tussen al het zachte zoet. Het puntje van mijn tong gaat over de tepel terwijl ik deze tussen mijn tanden houd. Net als ik plagerig de borst even links laat liggen en de hals een zwoel bezoek breng word ik op mijn schouder getikt. Met het orgasme van de kapitein is ook aan mijn ontdekkingsreis een einde gekomen, net als mijn eerste avontuur met een vrouw. Van haar ‘hoofdprijs’ heb ik niet mogen proeven. Maar ik beloof mezelf plechtig dat dat snel gaat gebeuren.

Wankelend zet de Kapitein de laatste stappen naar zijn troon. De masseur is al weg.

Ging ik zo op in mijn eigen spel dat ik niks gemerkt heb?

Met de nodige moeite stroop ik kleding die zo de vuilnisbak in kan van mijn lijf. De jurk en de kousen zitten vol vlekken, de vleugels zijn gedeukt en de pruik uit model.
Hopelijk kan ik de zoete lucht van me afwassen. Een bijennest in een straal van tien kilometer en ik ben de lul. Zonde van al die heerlijke oliën, mopper ik zachtjes. Een bekend gezicht kijkt op vanonder de douchekop. Het is mijn masseur.
Opeens voel ik gêne om hier zo naakt te staan.

Stel je niet aan Tine.

Met de bruine natuurtegels als zijn achtergrond en zijn haar vol schuim knipoogt de masseur naar me.

Is dit treffen toeval?

Stoerder dan ik me voel loop ik verder de badkamer binnen. Een wolk stoom de badkamer inlatend houdt hij uitnodigend de douchedeur voor me open.

Wat aarzel je nou tut?

Voor ik het weet sta ik naast hem, zijn lichaam tegen het mijne. Zijn mond tegen die van mij gedrukt.

Ben ik begonnen of hij?

Het kan me eerlijk gezegd niet schelen. Handen verkennen, betasten en voelen.
Zijn tong dringt mijn mond binnen, dat daar zojuist een andere man is klaargekomen neem ik voor lief.
In een soepele beweging word ik omgedraaid en sta ik met mijn rug tegen zijn borst. Zijn linkerhand houdt mijn lipjes open, de vingers van de rechter draaien rondjes over mijn clitoris. Ik voel hem harder en harder worden achter me. Voorover bukkend laat ik hem bij me binnen. Zijn nagels klauwen in mijn heupen terwijl hij me stevig neemt.

Hij is verbaasd als ik hem uit me duw, maar zodra hij mijn mond binnen glijdt verdwijnt de verbazing. De aard van het beestje kan niet genegeerd worden, hard knijp ik in mijn eigen tepels terwijl ik met mijn hoofd half onder water hem trakteer op wat hij daarnet gaf.
De masseur neemt het initiatief terug over.
Met zijn borst tegen de twee van mij tilt hij me onder de douche op.

Eng!

Met kracht drukt hij me tegen de muur en zichzelf in me.
Zijn spieren bollen op als hij me vasthoudt. Tongend neemt hij me met korte maar harde stoten. Nadat hij zelf gekomen is ontpopt hij zich tot een gentlemen. Met zijn handen mijn kont ondersteunend mag ik genieten van zijn tong tussen mijn lipjes tot ik onder het heerlijke water klaarkom.

Thuis rinkelt mijn telefoon, Marc:

Of mijn verkleedfeestje geslaagd is.

Wat denk je zelf, kerel?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.