Erotisch verhaal Alter Ego #3: Iedereen zal Calvaria kennen

erotisch verhaal

In het derde deel van dit verhaal is Christine niet langer de vrouw die ze vroeger was. Ze heeft kennis gemaakt met haar alter ego: Meesteres Calvaria. En Calvaria… die is de baas.

Elke zondag publiceren wij een nieuw deel van dit super spannende verhaal geschreven door Cliff Riemens.

Onder de vaardige handen is mijn gezicht omgetoverd tot een dreigend masker. Een masker dat de timide Christine de bescherming biedt die ze verlangt. Maar het geeft haar andere ik, Meesteres Calvaria de vrijheid die zíj nodig heeft. Met de transformatie komt een innerlijke rust naar boven. Voor het eerst voel ik me in balans met mezelf.

Geen transformatie is compleet zonder de juiste kleding. Wat ik vind past perfect bij de nieuwe ik. Voor mijn sub – Diego – zit er ook nog wat in. gewillig laat hij zich in het broekje hijsen dat ik voor hem uitgezocht heb.

In voorbeeld van Domini heb ik niet voor een naam in het Nederlands gekozen. De donkere kringen en fijne lijntjes zijn perfect op elkaar afgestemd en toveren mijn gezicht om tot een dreigend doodshoofd; Calvaria in het Latijn. Dan is het tijd voor Meesters Calvaria om zich in de massa te mengen.

Nekken draaien, bezigheden worden gestaakt en gesprekken gepauzeerd wanneer ik bevallig door de zaal schrijdt. Ik voel de blikken, neem ze in me op en wentel me er in. Mijn borsten, een bescheiden C-cup zit strak in de cups die tot net over mijn tepels reiken. Het rode lakleer is soepel maar zit door de veter op mijn rug flink strak. Met Diego aan de ketting blijf ik staan bij een rond bed. Dit zijn van die momenten waarop de paradox van mijn eigen leven duidelijk wordt, nog meer dan met Diego aan de ketting. De vastgebonden vrouw kiest er voor om onderdanig te zijn, Christine is tegen wil en dank zo.

Alleen het hoofd van de vrouw is bedekt, het leren masker zonder openingen verraad niets over haar gelaat. Zacht dringen kreuntjes door het leer heen als de vrouw die over haar gebogen staat kaarsvet in verschillende kleuren neer laat druppelen. De bleekwitte huid steekt fel af onder het ontstane pallet. Kronkelend in haar pols- en enkelboeien ondergaat ze de hete marteling. Strepen trekkend komt de gesmolten was gevaarlijk dicht bij het kleine streepje zwart schaamhaar. Als de vrouw terugtrekt gromt haar Meesteres ontevreden. Met een flogger deelt ze een paar flinke slagen uit op de stijve oranje tepels. Het effect is er, stil liggend ondergaat de sub nog meer kaarsvet.

Uiteindelijk is de Meesteres tevreden. Met een roze g-spot vibrator gaat ze bij de vrouw naar binnen. De piekerige haartjes glimmen van het vocht dat van tussen haar lipjes vloeit. Als de gebonden vrouw te hard kreunt of teveel beweegt kan ze rekenen op een paar venijnige slagen met de leren reepjes van de flogger. Op die manier gaat het op en neer tot ze uiteindelijk klaarkomt. Trekkend aan haar boeien maar stil als een muisje is het alleen te zien en niet te horen dat ze komt. Voor haar mond gaat het leer op en neer als ze zwaar hijgend stil blijft liggen. Losgemaakt wordt ze door haar Meesteres in de armen gehouden. De pijnlijke plekken ingesmeerd met olie. Deze nazorg is misschien wel het belangrijkste deel van het spel, het geeft het respect van de dominant naar de onderdanige weer. Diego kan zijn opwinding in de kleine latex slip die hij aanheeft niet verbergen. Met een gezicht als uit steen gehouwen staar ik hem aan, hij krimpt er letterlijk enkele centimeters van. Zijn zichtbare opwinding betekent maar één ding: straf. Meesters Calvaria kijkt er al naar uit, inwendig bibbert Christine als een rietje.

Aan de rand van de arena, het speelterrein op de eerste verdieping van het oude landhuis waar dit feest zich afspeelt is nog een enkel plekje vrij. Tussen de kruisen, schavotten en een leren hangkooi waarin onderdanigen zich hebben laten opsluiten vlei ik me neer op de purperen stof van de eikenhouten divan. Alsof hij het meest breekbare dat hij kent vastheeft drapeert Diego mijn asymetrische jurk over de rugleuning. Diego komt schoorvoetend dichterbij, onzeker wat zijn straf in gaat houden. Met mijn rijzweep drukkend op zijn schouder laat ik hem hurken. Naar adem happend zakt hij onder meer druk van mij dieper door de knieën. De dildo in zijn latex slip is plezierig als hij staat maar is nu onplezierig. De ketting strak houdend kan hij nergens naartoe. Hem zo laten zittend kijk ik naar het schouwspel voor me.

Een blondine in zware lakleren body met uitsparingen tussen haar benen en voor haar borsten zit op handen en knieën. Zonder haar een kans te geven op adem te komen stoten de man voor en achter haar om beurten toe. De gepijpte man heeft maar één hand nodig om de blondine aan haar vlecht bovenop hem te trekken. Dit laat de andere man, die zojuist nog in haar poes zat letterlijk met lege handen staan.

Opgezweept door het publiek giet de man een flinke hoeveelheid olie over de billen van de blondine. Zijn lange harde penis, de eikel nog glimmend van haar vocht houdt even stil. Alsof hij toestemming vraagt kijkt de man het publiek rond. Na verschillende enthousiaste uitroepen glijdt man met één enkele stoot anaal bij de blondine naar binnen. Dan weer synchroon, dan weer niet nemen de twee mannen de vrouw dubbel. Een hand glijdt onder de korte voorkant van mijn jurkje. Zelfs zonder alle geilheid om me heen zou ik al heerlijk vochtig geweest zijn. Daar zorgt de zwarte string die een parelkettinkje tussen mijn lipjes doortrekt wel voor.

Ik trek Diego aan zijn halsband dichterbij. Zijn straf zit er nog niet op maar eerst mag hij mij een plezier doen. Likkend aan de fijne visnetkousen gun ik hem zijn kleine pleziertje. Maar ik zorg wel dat hij zijn weg naar boven vindt. Op handen en knieën tussen mijn benen zittend moet de dildo echt stevig in hem doordrukken maar hij lijkt er meer en meer aan te wennen. Ik til mijn heupen op zodat Diego me kan ontdoen van de parelstring. Met grote ogen kijkt hij naar me op, zijn wens is duidelijk. Met een handgebaar dirigeer ik zijn hoofd tussen mijn benen.
O fuck deze man is goed zeg!
Zelfs Marc kon niet zo heerlijk likken als Diego nu doet. Ik trek mijn benen op en klem zijn hoofd tussen mijn dijen. Het stoort hem totaal niet. Tussen mijn lippen door, op mijn clitoris, in mijn grotje, alles krijgt de onverdeelde aandacht van zijn tong.

Geil als boter draai ik de rollen om. Diego ruggelings op de divan liggend kruip ik op zijn gezicht. Met zijn neus tussen mijn billen kan zijn tong mijn clitoris niet meer bereiken. Mijn gehandschoende hand neemt die plek graag over. De wereld om me heen vervaagt. Ik kan zelfs niet meer denken aan wat Christine hiervan zou vinden. Alleen Meesteres Calvaria bestaat nu nog en die wil maar één ding: seks zonder remmingen.
De latex slip van voren naar beneden trekkend buig ik voorover, het lakleer van mijn korset drukt op de buik van de man onder me.
Met mijn mond wijd open raakt zijn keiharde penis nauwelijks de randjes als ik hem in mijn mond neem. Diego kreunt in tussen mijn dijen van genot en hunkering.

Maar hij heeft straf. Die straf is dat hij nu weet wat hij moet missen. Hij kreunt opnieuw als ik terug recht ga zitten, hem eraan herinnerend wie de bazin is. Het gladde latex van mijn handschoen glijdt moeiteloos over de kloppende penis heen en weer. De gezwollen eikel loopt paars aan als ik harder knijp, tegen het pijnlijke aan. Met mijn andere hand geef ik een paar flinke tikken op de gladgeschoren ballen. Diego reageert hierop door tussen mijn benen nog beter zijn best te doen.

Pas op kerel, straks donder ik van je gezicht af!

Zijn tong dringt zich een stukje binnen in mijn kontgaatje. En ik ben verkocht. Met mijn dijen knijp ik zijn hoofd bijna fijn. Ik kom als een tropische storm. Suizend in mijn oren, draaiend als een wervelwind en nat als een helse regenbui. Onder mij trekt Diego mijn aandacht door zijn penis in mijn hand op en neer te bewegen.

Wankelen op mijn pootjes sta ik naast hem. Zijn straf was eigenlijk ingelost maar de brutaliteit die hij zojuist tentoonstelde kan ik niet over mijn kant laten gaan. Op handen en knieën, zijn borst op de bank trek ik met een ferme ruk zijn slip uit, de flinke dildo meetrekkend. Een zweep met vier strengen is de volgende fase van bestraffing. Terwijl hij meetelt sla ik hem negen keer keihard op zijn billen, rode striemen achterlatend. Het recht van zijn stopwoord geldt ten allen tijde maar het blijft stil. Belangrijker is dat mijn autoriteit als meesteres nu voor eens en voor altijd vaststaat.
Ik ben het  hem wel verschuldigd dat hij klaar gemaakt word door mij.

Met in een hand halsband strak aangetrokken trek ik hem ruggelings liggend met mijn andere hand af. Gepijpt worden zit er pas weer in als hij echt braaf is. Ik sta hem toe dat hij kreunt en zijn lichaam beweegt terwijl zijn orgasme door zijn lijf raast. Dat is veel, laat ik bijna uit mijn mond vallen als zijn lozing in drie stralen over zijn borstkast vliegt tot in zijn eigen gezicht. Ik verbied hem het zaad uit zijn gezicht te krabben,

Tot hoe ver zou ik kunnen gaan? Is niks die man te dol?

Mijn gedachten worden afgebroken door een gong die luidt. De laatste ronde gaat beginnen. Een kleine groep gelukkigen betreedt de arena. Naakt, in latex catsuits, jurkjes of slips met uitsparingen ontstaat direct een kluwen aan mensen.

Diego zit weer gehurkt voor me, bloot en met zijn slapper wordende penis naar beneden hangend. Ik staar ongegeneerd naar een man een vrouw die samen een andere man met hun monden verwennen. Zonder waarschuwing loost de gepijpte man zijn warme sperma over beide gezichten. Kijkend hoe ze de witte klodders van elkaars gezicht likken krijg ik direct weer een geil gevoel in m’n onderbuik. 

Met mijn benen wijd, for all to see, bewerk ik mezelf met de grote Tarzan die Diego op mijn bevel gehaald heeft. De trillingen op m’n clitoris en in m’n kont, samen met de kop die binnen in me rond draait zijn een koningin waardig. Alsof het mijn tweede keer komen aankondigt klinkt de gong voor de tweede maal. De Tarzan rolt op de grond uit mijn krachteloze vingers. De deelnemers ontwarren zich en verlaten de arena. Diego herinnert mij schuchter aan zijn wens, die ik inwillig.

Als je een vrouw zo klaar kan maken mag je haar string wel houden als trofee ook.

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.