Erotisch verhaal Alter Ego #2: De verrijzenis

erotisch verhaal

Vandaag lees jij het tweede deel van het verhaal over Christine. Ze heeft een man ontmoet die haar een nieuwe kant van haarzelf heeft laten zien en die kant… Die leert ze nu nog beter kennen. Is Christine echt in staat tot zo veel meer? Ben jij benieuwd wat ze deze keer meemaakt? Lees dan snel verder.

Elke zondag publiceren wij een nieuw deel van dit super spannende verhaal geschreven door Cliff Riemens.

Het is echt zo’n dag waarop ik beter in bed gebleven was. Mijn baas, Hans was om te spetteren toen ik koffie over zijn bureau liet vallen, de technische dienst had een uur nodig mijn computer weer aan de praat te krijgen en in alle haast om thuis te komen schampte ik met de auto een paaltje. En dat alles omdat ik vanavond een feestje heb. Niet zomaar een feest, als Marc’s plus één mag ik mee naar wat hij omschrijft als een behoorlijk stout feestje.

Sinds mijn eerste avontuur met Marc  – eigenlijk opgedrongen door mijn vriendin Jeanette – is er een zaadje in me geplant. En dat zaadje wil groeien.

De badkamer staat vol damp als ik van top tot teen geschoren en met geurige zeep gewassen de kraan dicht draai. Mijn wilde haarlokken worden zorgvuldig geföhnd en dan is het wachten geblazen. Mijn zenuwen bouwen zich op als een snelkookpan. Er moet nog wat druk van de ketel anders ontplof ik nog.

Mijn satisfyer mag in het nachtkastje blijven liggen. Ik wil niet zomaar snel klaarkomen, ik wil eerst lekker genieten. Graaiend tussen de speeltjes word ik een beetje mismoedig, ik ben al te lang vrijgezel. Marc is ook van meet af aan duidelijk: we hebben nu al drie weken uitstekende sex waarin hij me vol passie laat zien en voelen wat domineren is maar een relatie zit er niet in.

Het wordt een trillend eitje met afstandsbediening dat de klus moet klaren. Samen met mijn eigen vaardige vingers wel te verstaan. Met wat glijmiddel erop krijg ik de eitjes makkelijk binnen. Beginnend met zachte trillingen geef ik ze een voorsprong voor ik me ga vingeren. Met mijn linkerhand houd ik m’n lipjes wat uit elkaar, zo de rechter goed de ruimte gevend langzame rondjes te draaien over het kleine fijne clitje dat als een paddenstoeltje tevoorschijn piept.

Half op mijn zij, een been wat opgetrokken ligt het eitje precies goed in me. Wat het raakt zou ik niet eens kunnen zeggen maar het ligt precies goed. Samen net mijn andere hand waarvan er nu drie vochtige vingers hun rondjes draaien bijt ik op mijn onderlip. De opwinding brengt kleine zweetplekjes mee onder mijn borsten, maakt m’n kaken warm. Maar belangrijker nog: het zet de tijd even stil. Een minuut, misschien wel langer is er niks anders dan mijn schokkende lijf, in de greep van het klaarkomen. 

Het nog trillende eitje glijdt kletsnat uit mijn lijf. Die ruim ik straks wel op. 

Naspel alleen is ook prima genieten. Met het zonnetje tegen het raam geplakt lig ik heerlijk wat te doezelen, de hand nog tussen mijn benen. M’n hoofd heerlijk leeg nu. Ik ben wel al aangekleed maar moet mijn make up nog doen als Marc aankomt. Anderhalf uur te vroeg… 

‘Dat ziet er goed uit’, grijnst Marc tegen het stoute schoolmeisje dat de voordeur opendoet. 

‘Het is alleen niet de dresscode van vanavond. Maar ik ga het zeker onthouden.’

Voorbijgaand aan mijn teleurstelling geeft Marc me een stevige kus op mijn mond. Mijn rokje optillend geeft hij me een vlugge tik op mijn billen waarmee hij me naar boven dirigeert. 

‘ Nice’, reageert hij op wat hij onder mijn rokje ziet.

Ik ben wat eerder boven dan Marc, die moest zijn koffer nog de trap op sleuren. Uitdagend wacht ik hem op op de slaapkamer. 

De rode brallete is een sexy contrast door de witte blouse. De bretels die erover spannen houden een geruit rokje omhoog. Wat ik daaronder heb heeft Marc al kunnen zien. Mijn lange benen gaan half verstopt onder  witte kniekousen. Als ik de ceintuur van mijn badjas, een veel gebruikt item bij ons bondagespel pak weet Marc nog niet ik een verrassing voor hem in petto heb.

In vogelvlucht trekt de verwarring over zijn gezicht als de ceintuur niet rond mijn maar om zijn pols gaat. Hij laat me begaan, ook als ik de tweede pols aan de ander vastbindt, achter zijn rug. Met een ferme ruk trek ik zijn blouse open die half op zijn schouders blijft hangen. Nu is het mijn beurt zijn tepels onder handen te nemen. Knijpend en bijtend laat ik hem ondergaan wat hij graag met mij doet. Zijn ogen worden er glazig van. Met beide handen plat op de spiegel steek ik mijn kont uitdagend achteruit. Onder het korte rokje trek ik de veter opzij. Hurkend kan hij met zijn mond en tong net hoog genoeg komen om mijn lipjes te kussen en te likken.

Zonder handen is het lastig evenwicht bewaren voor hem, zeker als ik me extra tegen hem aanduw. Ik voel het vocht letterlijk van tussen mijn benen vloeien naar beneden. Bloedgeil als ik ben wil ik hem in me voelen. Halfzittend tegen wat kussens, zijn broek en boxer inmiddels uit kniel ik boven hem. Met een hand houd ik me recht aan de stropdas die bij mijn outfit hoort maar nu rond Marc zijn nek ligt. Mijn  vrije hand leidt zijn kloppende pik bij me naar binnen. In mijn tempo, mijn lekkerste tempo ga ik op en neer op zijn schoot, nu met twee handen hangend aan hem. Ik zie het al aan zijn ogen voor het zover is. Daarna hoor ik het. En als laatste voel ik het. Marc komt in me klaar. Een beetje gegeneerd dat het zo snel voorbij is kijkt hij me aan.

‘Je kan het nog goedmaken’, grijns ik.

Op zijn benen liggend trek ik Marc dubbel aan de stropdas en laat me beffen tot ook ik klaargekomen ben. Bijkomend lig ik in zijn losgemaakte armen, genietend van de lieve woordjes die hij in mijn oor fluistert. De vele gezichten van deze man blijven me verbazen, lief, teder, gemeen, dominant, hij heeft het allemaal.

En toch is het gênant. Ook al heb je net seks gehad, als je minnaar, of wat Marc dan mag zijn het dekbed openslaat en er ligt een gebruikt speeltje – in dit geval  het eitje – dan is dat gênant.  Voor Marc niet, die heeft de grootste lol natuurlijk.

‘Wat zit er nou eigenlijk in die koffer?’ Genoeg gelachen nu.

Uit de grote Samsonite komt de dresscode van de avond naar buiten. Als een woelige zwarte zee liggen verschillende kledingstukken er rommelig ingegooid. Marc heeft het liefst dat ik een catsuit aandoe waarin mijn borsten en poesje onbedekt blijven.

‘In de la ligt een pen.’

‘Een pen’, de verwarring druipt van zijn gezicht.

‘Dan kun je dat mooi op je buik schrijven.’

Zijn heldere lach waar ik zo dol op ben vult de kamer.

Na nog ruim een uur waarin ik meerdere catsuits, body’s en nog veel meer pas vinden we overeenstemming bij een paar latex kousen met mini jurkje erop. Zelf ziet hij er waanzinnig uit in zijn lakleren lange jas, strakke broek en hemd. Ik was altijd een beetje angstig voor latex omdat dat zo weinig verhullend is, maar ons goed bekijkend vind ik het eigenlijk supersexy.

Na ruim een uur rijden arriveren we op een afgelegen landgoed. Knarsend protesteert het grind onder de wielen als we de oprijlaan oprijden. In de dungeon van het enorme landhuis val ik van de ene verbazing in de andere. Verbazing vooral over mezelf. Het is totaal niet zoals ik verwacht had. De wereld van bdsm, toch eentje die in schaduwen gehuld blijft omarmt me direct als een van hen. Achter Marc aanlopend, die hier aangesproken wil worden met Domini kijk ik mijn ogen uit. Om mijn nek draag ik een halsband met een ringetje, de ketting is eraf, die hangt aan zijn riem. Een teken dat ik bij hem hoor maar niet of niet meer zijn sub ben.

Marc neemt me mee dieper de dungeon in, naar een ronde kamer. Verlicht door toortsen in nissen is het hier nogal creepy.

‘De markt’, zegt Marc alsof dat alles verklaart.

De naam markt is niet per ongeluk gekozen. Vrije onderdanigen komen hier bijeen om te ontmoeten en een relatie aan te gaan. Zoals we vroeger deden als we op stap gingen, voor het Tinder tijdperk. Achteraan zijn kraampjes waar kleding, speeltjes en werktuigen uitgestald liggen.

Ik begrijp niet precies wat Marc van me verwacht als we ons nestelen op een halfronde bank. Pas na een tijdje als een sub zich losmaakt uit een groepje en zich aan komt bieden word het me duidelijk. In de drukte om me heen let gelukkig niemand op me, anders had ik mijn onzekerheid nooit kunnen laten varen. Gesteund door Domini vliegen er zo enkele uren voorbij terwijl ik mezelf bekend maak met de vrije subs. De variatie mannen en vrouwen die zich aanbieden, soms zelfs opdringen duizelt me een beetje. Ik ben blij met het weinige licht, dan ziet niemand mijn knalrode hoofd.

Net als ik denk dat dit niks voor mij gaat zijn omdat ik op deze manier niemand ga vinden is hij daar. Het is een gevoel, ik kan het niet onderbouwen maar ik voel een klik. Marc kent hem. De sub luistert, meestal naar de naam Diego. Likkend aan de latex kousen stuurt hij een tinteling door mijn been omhoog die me vochtig maakt. Met een van Marc gekregen rijzweep stuur ik, zonder een tik uit te delen Diego naar de plekken die ik het lekkerste vind. Ik voel controle, ik voel macht. En ik voel me geil.
Het is aan Diego hoe lang hij bij mij blijft, naar ik hoop heel lang.

Voor Marc ons aan onszelf laat heeft hij nog een laatste verrassing. Met zijn drieën gaan we een kleiner kamertje in. Naast de kaptafel staat een vrouw te wachten. Haar vuurrode haar ligt losjes over de lakleren body die haar romp volledig omsluit. Een steek van jaloezie wegdrukkend als Marc haar een innige kus geeft laat ik me door haar opmaken.

Wellustig kijken grote donkere ogen waarin mijn wenkbrauwen wegvallen me aan vanuit de spiegel. Het fijn gepenseelde kaakbot, compleet met tanden grijnst duivels naar me.

Christine is vertrokken.

Meesteres Calvaria is aangekomen!

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.