Erotisch verhaal Alter Ego #1: Kennismaking met mezelf

erotisch verhaal

Vandaag lees jij het eerste deel van de 5-delige serie over Christine, de jonge vrouw die in het dagelijks leven niet altijd de touwtjes in handen heeft, op de achtergrond is en nou niet bepaald overloopt van het zelfvertrouwen. Maar, dan ontmoet ze een man die haar hele wereld op zijn kop zet en haar een kant van zichzelf laat zien waarvan ze niet wist dat ze bestond.

Elke zondag publiceren wij een nieuw deel van dit super spannende verhaal geschreven door Cliff Riemens.

Kennismaking met mezelf

 

Ik wilde dat ze er eens mee ophield.

‘Hij kijkt al heel de avond naar je.’

‘Hou op Jeannette, Zo’n knappe man, die kijkt vast niet naar mij.’.

‘Je zit overal maar een beetje weg te kwijnen: op kantoor, thuis, nu ook weer. Hoe lang is het al geleden dat je een man gehad hebt?’

Lang, maar dat zijn jouw zaken niet.

‘Geloof mij nou maar’, die kerel gaat jou een leuke nacht bezorgen.

‘Ja, jij zal dat wel weten’, mompel ik tussen twee happen dessert door.

‘Ik geniet van het leven Christine.’

‘Ik ook, maar daar hoeft niet iedere week een andere piemel bij te komen kijken.’

‘Wat wil jij dan, eeuwig aan blijven klooien met je vibrator? Af en toe moet er gewoon een echte in Christine. En wil je morgenochtend haasten om boodschappen te gaan doe voor je bejaarde buurvrouw of wil je wakker worden met een man die je dijen heerlijk beurs gemaakt heeft?’

Moet ik het dan echt hardop zeggen, Jeannette?

‘Probeer het gewoon eens. Wie weet wat er van komt.’

O Jeannette, ik zou niks liever willen. Maar ik durf het niet!

Toch kijk ik snel naar hem om, hij kijkt terug. Ik voel dat ik een kleur krijg.

Altijd weer die verlegenheid.

‘Als jij het niet doet doe ik het Christine.’

Doe het dan, wil ik roepen maar mijn eeuwige onzekerheid heeft me in zijn macht.

‘Je doet maar wat je niet laten kan Jeannette’, mompel ik met een mond vol chocolade.

Mijn beste vriendin heeft het voor elkaar. De man aan de bar zit nu op haar plek tegenover me.

Mijn kaken lijken wel versteend. Geen stom woord om te zeggen komt in me op.

Met de complimenten van Jeannette worden twee  glazen wijn gebracht. 

En ik heb er al twee op.

De vlotte babbel van de man die zich voorstelt als Marc heeft een vrolijke inhoud. Voor ik het doorheb wrijf ik de lachtranen uit mijn ogen terwijl ik in die van hem steeds meer verdrink.

Als Marc even naar het toilet is kijk ik rond of Jeannette nog in de buurt is. Niet dus.

Ik merk pas dat Marc terug is als hij zijn handen op mijn schouders legt. 

‘Afzakkertje bij jou of bij mij?’ Het is geen vraag of we samen naar huis gaan. Alleen naar wiens huis is open voor discussie.

Moet ik dit wel doen? Ik ken die man helemaal niet.

Mijn thermostaat stijgt een paar graadjes. 

Met zijn vingertoppen woelt hij net onder mijn staart door de losgeraakte haartjes. 

Misschien heeft Jeannette gelijk. Het is al maanden geleden dat ik een man in mijn bed gehad heb.

We halen de slaapkamer niet eens. Niet aangekleed dan toch.

Het geluid van de dichtslaande voordeur is nog niet weggestorven of Marcs handen pakken me stevig vast. In slordige hoopjes landen mijn jurk, bh en slip op de vloer.

Met een hand achter me steunend, de andere houvast zoekend aan zijn schouder hang ik achterover op de trap. Als Marc zich er al aan stoort dat het een paar dagen geleden is dat ik me geschoren heb laat hij dat gelukkig niet merken.

Even snel als mijn kleren verdwenen waren heeft Marc zijn weg naar mijn clitoris gevonden. Zachtjes zuigend laat hij mijn onzekerheid of dit wel een goed idee is plaats maken voor onvervalste geilheid. Hij haakt een been over zijn arm en verlegt met zijn mond de focus naar mijn lippen. Zijn vrije hand knijpt stevig in een van mijn tepels. De wegtrekkende pijnscheut windt me alleen maar meer op.

Tegen Marcs heerlijke tong aan rijdend word ik hoe langer hoe natter. Nu weet ik zeker dat dit een goed idee was. Hij stopt bij mij om zich uit te kleden.

Zijn die altijd al zo groot geweest, denk ik als hij zijn boxer uittrekt. 

Op de manier waarop hij mijn schouders vastpakt spreekt lichte dwang.

Met mijn hand rond de harde schacht neem ik de gezwollen eikel in mijn mond. Marc duwt zich wat verder naar binnen. Ik laat hem toe, trek mijn hoofd terug en neem hem weer wat dieper in mijn mond. Nu ook spelend met zijn gladgeschoren zak zuig ik hard op zijn eikel terwijl ik hem aftrek. De goedkeurende keelklanken zijn als muziek in mijn oren. Op mijn tong proef ik zijn eerste druppeltjes vocht. Ik zuig nog harder en trek nog sneller tot hij begint te schokken met zijn heupen. Dan trek ik mijn hoofd terug en laat hem zijn lozing warm en plakkerig op mijn borsten spuiten. Met een hand tegen de muur geleund staat hij zichtbaar bij te komen. Ik voel me trots als een pauw.

Ik sta op en ren de trap op. Marc aarzelt geen moment en rent achter me aan. Net voor het bed krijgt hij me weer te pakken.

‘Stoute wegloper. Daar moeten we iets aan doen.’

Gewillig laat ik me op bed leggen

Gewillig laat ik me op bed leggen. Met de ceintuur van mijn badjas bindt Marc mijn polsen aan elkaar en aan het hoofdboord. Beginnend bij mijn kuiten kust Marc zich een weg omhoog.

Ik wil klaarkomen. En wel nu.

Met twee vingers tussen mijn wijd openstaande lipjes door likt Marc aan mijn clitoris.

Het is tijden geleden dat ik zo zalig gekomen ben. Ik zie er gewoon sterretjes van, mijn lijf is als van pudding gemaakt. Tijd om op adem te komen is er niet. Marc rolt me behendig op mijn buik. Ik had helemaal niet door dat hij alweer hard was.

Met opgetrokken knieën, mijn handen nog vast laat ik me lekker hard achterlangs nemen.

Waarom heb ik me dit door mijn onzekerheid zo lang ontzegd?

Marc is niet extreem groot geschapen, en dat is maar goed ook. Anders had ik hem nooit helemaal in me kunnen hebben. Langs mijn g-spot stoot hij met snelle halen toe.

Hortend en stotend loopt onze ademhaling gelijk. Bij iedere stoot perst Marc als het ware de lucht uit me. Voor mij is het prima dat mijn eerste keer komen mijn enige keer komen is, maar Marc wil meer.

Mijn onzekerheid of ik toch niet té nat ben wordt gesmoord als hij zijn ritme onregelmatiger wordt. Mijn polsen zijn dan wel geboeid, mijn heupen niet. Rollend, schuddend en mijn spieren samentrekkend help ik hem het laatste stukje. Beroofd van zijn krachten landt Marc op mijn rug. Slapper wordend tot hij uit me glijdt blijft hij liggen.

Hij gaat zo toch niet in slaap donderen he?

Pas als ik een paar keer kuch lijkt hij terug op aarde te komen. Ik had niet door dat de ceintuur zo strak zat, dat zal wel een striem nalaten.

Luisterend naar zijn ademhaling die rustiger en langzamer wordt nestel ik me tegen hem aan.

Onzekerheid keert terug. Vond hij het echt fijn? Was dit een goed idee? Sinds wanneer vind ik het zo geil om vastgebonden te zijn? Vooral die laatste vraag blijft spoken.

In tijden heb ik niet zo goed geslapen! Marc is al uit bed als ik wakker wordt, zo te horen druk bezig in de keuken. In de gang en op de trap nog de sporen van gisteravond.

BDSM

Met mijn badjas losjes dichtgeknoopt loop ik de keuken in. Ik voel het direct. Wat we hadden was gisteravond en gisteravond is voorbij.

Zijn vlotte babbel zorgt ervoor dat het niet ongemakkelijk wordt tussen ons, ook al kan ik eigenlijk alleen maar blozen naar hem.

Toch ben ik moedig genoeg om te vragen of hij altijd vrouwen vastbindt als hij voor het eerst met ze naar bed gaat.

‘Normaal niet nee. Pas als ik hun onderdanigheid voor me gewonnen heb.’

Ik verslik me in mijn roerei.

‘Doe je? Ben je?’ stamel ik alsof ik water zie branden.

Hij lacht een heerlijke lach, doorspekt met vriendelijkheid.

‘Als je bedoeld of ik mij bezig houdt met bdsm is het antwoord bevestigend, ja.’

‘Met slaan met zweepjes enzo?’

‘Slaan kan iedereen, domineren is een kunst. Zie het als het maken van een schilderij. De Dominante hanteert de kwast, maar de onderdanige bepaalt de kleuren en de illustratie.

Ben je nieuwsgierig?’

‘Nee’, antwoord ik iets te snel.

Marc lacht maar zegt niets.

Belovend dat ik nog van hem zal horen vertrekt hij. Naar eigen zeggen geheel toevallig stapt Jeannette twee minuten later binnen. Dat ik alleen een badjas en een kleine string aanheb interesseert haar niet. Ze laat zich ook pas weer de deur uit werken als ze alles uit me gevist heeft wat zich afgespeeld heeft.

Nou ja, bijna alles. Met het vastbinden heeft Marc een zaadje in me gepland, dat lijkt zich nu al te ontkiemen.

Na een grondige douche waarbij ik tot mijn spijt ook de laatste resten van Marcs luchtje van me afspoel trek ik de stoute schoenen aan. Op internet ga ik op onderzoek uit.

Mijn eerste poging is geen succes. Beter maar geen beeldmateriaal meer bekijken. Na wat beter speurwerk kom ik terecht op verschillende fora waar vrouwen, bijna altijd anoniem hun verhalen delen. Die verhalen houden me de hele middag aan de laptop gekluisterd. Iets in me waarvan ik zelf niet wist dat het er was ontwaakt nu.

Vooral de parallellen met mijn eigen leven komen binnen. In het dagelijks leven ben ik meer timide dan me lief is. Trekt vooral het domineren me daarom zo aan?

Marc sloeg de spijker op zijn kop toen hij zei dat de wereld van bdsm veel meer omvat dan zomaar wat slaan met een zweep.

Ik wou dat Marc nu hier was en me meenam zijn wereld in. Ik heb hem wel mijn nummer gegeven maar ik heb dat van hem niet.

Na het lezen van al die verhalen kan ik echt niet zomaar boodschappen gaan doen. Liggend op bed, de lakens om me heen als tastbare herinnering aan gisteravond trek ik de lade van mijn nachtkastje open. De kleine vibrator doet, terwijl ik alles wat ik gelezen heb de revue nog eens laat passeren zijn werk prima. Weldadige trillingen leveren een orgasme af, niet zo heftig als gisteravond maar mijn lust is bekoeld. Voor nu dan toch even.

Ga voor de spiegel staan en kleed je uit

Het geluid dat me uit mijn slaap rukt is niet mijn wekker.

Het is Marc! Gisteren heel de dag naar mijn telefoon zitten staren maar met elk uur dat voorbij ging verloor ik meer hoop dat ik nog wat van hem zou horen. Alsof ik nog vijftien ben en wacht op mijn eerste vriendje.

‘Eens kijken of je hebt wat nodig is.

Ga voor je spiegel staan en kleed je uit.’

Naakt sta ik voor de spiegel, buiten is het nog donker. Een raam dat op een kier staat laat de koele ochtendlucht binnen.

Marc belt, een video-oproep.

‘Je zult me aanspreken als Domini. En precies doen wat ik zeg.’

Het kwartier daarop word ik van alle kanten gekeurd en bekeken. De ochtendlucht kruipt over mijn huid en geeft me kippenvel.

Opeens hangt hij op, mij naakt voor de spiegel achterlatend. Buiten wordt het langzaam licht, maar niet warmer. Ik begin te rillen.

Vlak nadat de klok van de buren zeven keer geslagen heeft gaat mijn telefoon opnieuw.

Ik mag me aankleden. Marc, of Domini zoals ik hem nu mag noemen heeft gisteren al kleren voor me klaargelegd.

‘Alweer drie maanden toch?’ Hans’ ogen glijden naar beneden en blijven rusten op mijn borsten.

‘Nee meneer, ik werk hier al twee jaar.’

Maar je hebt me nooit zien staan tot nu, vuilak.

Het legergroene jurkje dat ik aan mocht van Domini zit strak rond mijn stevige heupen, de bh pushed mijn borsten ferm op.

Vandaar dat Hans me nu opeens wel ziet staan. 

Hans lijkt niet uit het veld geslagen door mijn opmerking.

‘Kom je straks ff bakje brengen mop?’

Blozend mompel ik een bevestiging. 

Ik voel zijn ogen branden op mijn rug en billen als ik terugloop naar mijn eigen bureau. 

Hij zou eens moeten weten. 

Domini was ontevreden met de slip die ik aanhad, daarom mag ik nu helemaal geen onderbroek aan.

Voel je je nog op je gemak? 

Staat er in het appje dat ik eind van de ochtend ontvang. 

Totaal niet. Christine voelt zich totaal niet op haar gemak in een strak jurkje zonder onderbroek.

‘Ik word hier bloedgeil van.’

Ik kan natuurlijk niet toegeven hoe de vork echt in de steel zit. 

‘Als je zo geil bent heb je vast wel zin jezelf klaar te maken. Zoek maar een rustig plekje op. 

Ik raad je aan me niet te belazeren.’ 

In de semi beslotenheid van zo’n halfopen toilethokje stroop ik mijn jurk op, zet een voet op de bril en laat een hand tussen mijn benen verdwijnen.

Met mijn oren gespitst draai ik rondjes over mijn pareltje, laat af en toe twee vingers naar binnen glijden voor extra vocht. De opwinding moet doordat ik tussen lust, onzekerheid en angst betrapt te worden heen en weer geslingerd word van diep komen.

Tot twee keer toe ben ik op een haar na bij klaarkomen maar dan denk ik iets te horen en zakt het weer weg. Driemaal is scheepsrecht zo blijkt maar weer. 

Vanuit mijn heupen zet ik in golvende bewegingen druk tegen de drie vingers op mijn clit en lipjes. 

Ik probeer mijn kreunen nog te camoufleren tot een droge hoest maar ik denk niet dat iemand er in trapt. Zwaar ademend blijf ik nog een minuut of vijf zitten op de toiletbril. 

Doodeng vond ik het, maar wat een kick gaf het! 

Alsof er niks gebeurd is, niemand heeft me ook gemist kruip ik weer aan m’n bureau. In de spiegeling van mijn beeldscherm glimlach ik naar mijn roze kaakjes. Zelfs de kutklusjes die altijd zo makkelijk op me afgeschoven worden kunnen me niet meer raken.

Wie is deze vrouw en wat heeft ze met Christine gedaan?

Half vier. Nog een uurtje en dan zit de dag erop.

‘Uhm, oké’, stamel ik tegen de portier als hij belt dat er een pakketje voor me afgeleverd is.

Tik-tak tik-tak. Voor klinkt het als slagen op een gong. Ik bibber als een rietje, lopend naar mijn fiets. Geen onderbroek aan en dan van die vagina balletjes in. Doodsbang om ze te verliezen knijp ik mezelf zoveel mogelijk samen. In de tien minuten die het me kost om naar huis te fietsen voelt het alsof iedereen kan zien wat er met me aan de hand is. 

Het tikken en takken klinkt in mijn hoofd alsmaar luider. 

Zodra ik binnen stap komt een volgende video-oproep binnen. 

Het is Domini. Hij wil zien wat hij eerder vanmiddag gemist heeft.

Gehurkt, met mijn rug tegen de bedrand, de jurk opgestroopt vinger ik mezelf voor de tweede keer vandaag.

Met elke minuut dat mijn vingertoppen rondjes draaien over mijn gezwollen clitoris wordt de onzekerheid die Christine al zo lang regeert weggedrukt. Ze maakt plaats voor iets of iemand anders. Of nee, ze verwelkomt iets extra’s. Christine gaat niet verloren, ze wordt rijker, rijper, meer.

In het zicht van de camera, Marc’s gezicht vol in beeld vinger ik me naar een hoogtepunt toe.

Gehurkt lukt het me niet de balletjes binnen te houden. Met een natte plets landen ze op het laminaat. Ik heb ze ook niet meer nodig. Als extra verwenning voor Marc lik ik tussendoor mijn vingers af.

Wisselend tussen in en uit me gaand maar vooral gericht op mijn clitoris probeer ik oogcontact te houden als ik kom. Maar alles wat me de afgelopen dagen overkomen is wordt me teveel. Mijn ogen rollen door de kassen, de kracht verdwijnt uit mijn benen. Nog steeds vingerend maar nu plat op mijn rug lukt het me ondanks de verkramping in mijn arm om klaar te komen.

Pas als de wereld gestopt is met draaien kan ik mijn hoofd weer optillen om naar de telefoon te kijken. Marc, of Domini heeft opgehangen.

‘Er zit iets moois in jou. Wij zien elkaar nog wel.’

Is alles wat er op mijn scherm staat. Wat het mooie dan ook is dat hij in me ziet is me niet honderd procent duidelijk. Maar wat ik wel weet: Christine is niet meer dezelfde.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.