Eerlijk is heerlijk: de eco vibrators van Gløv

eco vibrator

Geloof jij ook in een duurzame toekomst? Verwen jezelf met de nieuwe, groene vibrator collectie van Gløv, gemaakt van gerecycled materiaal. Gløv biedt eco-friendly vibrators, niet alleen voor jouw plezier, maar ook dat van de wereld.

Fijn en verantwoord

We zijn allemaal weleens toe aan een moment van rust. Maar wat kan het soms lastig zijn om simpelweg te genieten, zonder dat je daarmee de natuur belast en een schuldgevoel overhoudt. Juist daarom is het voor Gløv belangrijk om een fijne en verantwoorde oplossing te bieden.

De eco vibrators van Gløv zijn gemaakt van gerecycled ABS en lichaamsveilig siliconen. Ze zijn voorzien van een strak, simpel en organisch design, met als doel zo min mogelijk grondstoffen te verbruiken. En hetzelfde geldt voor de verpakking!


Bekijk ook: ‘Zelfmassage: 4 voordelen en zo werkt het!’


De eco vibrators

Gløv biedt drie verschillende eco vibrators vibrators aan: de Atla bullet vibrator met taps toelopende top voor gerichte stimulatie, de Saga bullet vibrator met een gebolde top voor al je erogene zones en de Hana G-spot vibrator met een gebogen top voor G-spot stimulatie. Alle drie de modellen beschikken over maar liefst 10 vibratiestanden, zijn waterproof en eenvoudig oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

Waar staat Gløv voor?

‘Gløv’ betekent “geloven” in het Noors. Geloven, in een betere wereld en in jezelf, is waar het allemaal om draait bij Gløv. Samen kunnen we een verschil maken, door goed voor onszelf te zorgen en bewuste stappen te zetten naar een beter milieu. Maak jouw verbondenheid met de natuur nog sterker.

https://www.youtube.com/watch?v=qHOeRYmnkEU&feature=emb_title

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.