Desire Wendy en Reinier

Ontmoet Wendy en Reinier
Wendy (39)
Beroep: RTV Director
Lengte: 1.69 m
Gewicht: 60 kg

Reinier (37)
Beroep: senior media buyer
Lengte: 1.93 m
Gewicht: 97 kg

Mooie man

“Ik ontmoete Reinier elf jaar geleden tijdens een kerstdiner op het werk. We raakten in gesprek en het klikte meteen. Ik dacht: wow, dit is wel een heel leuke vent…  Helaas had hij al wat met een ander. Een poosje later ging die relatie uit en begonnen we afspraakjes met elkaar te maken. Sindsdien hebben we elkaar nooit meer laten gaan.

Welgevormde billen

“Reinier is lief, zorgzaam en grappig en hij is ook nog eens heel aantrekkelijk. Ik ben in eerste instantie voor zijn ogen gevallen: lichtgroene kijkers met heel donkere wenkbrauwen. Toen ik de rest zag, werd ik ook heel blij. Hij is groot en heeft brede, gespierde armen die je stevig kunnen vastpakken. Zijn billen zijn mijn favoriet: welgevormd en veel strakker dan die van de meeste Hollandse mannen. Zijn borstkas is glad en gespierd. Wanneer hij een goeie spijkerbroek en een T-shirt met V-hals draagt, kan ik mijn ogen niet van hem af houden.

Verlangen

“Wanneer Reinier ergens ‘op uit’ is, krijgt hij een twinkeling in zijn ogen. Die blik windt me enorm op. Het is een mengeling van een jongensachtige  en opgewonden blik, waardoor ik weet dat hij echt naar me verlangt. Meestal kunnen we na dit soort blikken over en weer onze handen niet van elkaar afhouden.”

Spannend seksleven

“We hebben twee kleine kinderen, maar ons seksleven is weinig veranderd. Het is allesbehalve saai. We delen onze fantasieën en gaan soms naar kinky feesten, waar we onze ogen uitkijken en daarna samen weer braaf naar huis gaan. Voorlopig zijn we niet op elkaar uitgekeken. We zeggen altijd tegen elkaar: ‘Als je bij me weggaat, ga ik met je mee.’ “

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.