Erotisch verhaal: ‘De Waterman’

erotisch verhaal

Vanwege zijn privacygevoelige, maatschappelijke status hanteert De Waterman een codenaam op zijn dateprofiel. Zoveel geheimzinnigheid wekt direct mijn nieuwsgierigheid en vele vragen schieten door mijn hoofd. Zijn foto straalt rust en vertrouwen uit. Mijn God wat verlang ik daarnaar want zelf ben ik chaotisch, ongestructureerd en ongeregeld genoeg. Een relatie met een partner van hetzelfde kaliber zal met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid leiden tot drama en doldraaien. 

FWB

Ons gesprek is luchtig, openhartig en meteen to the point. Op een traditionele relatie zit hij niet te wachten maar een Friend With Benefits is welkom. Kort door de bocht: wel de lusten, niet de lasten. Als salespitch gooit hij in de strijd dat hij dol is op vrouwelijke, ronde types en dat hij een dame uiterst vriendelijk en zorgzaam zal behandelen. Een dramatische afloop van de relatie met zijn vorige geliefde doet hem wensen nooit meer in eenzelfde situatie te komen.  ‘Intimiteit is waar ik naar verlang, niet naar een serieuze relatie, dat is me te pijnlijk’ legt hij uit. Hij heeft mijn sympathie gewonnen, ik begrijp het en leef met hem mee.

Fantasie

In zijn berichten is hij is lief, attent, complimenteus en helder over zijn motieven en bedoeling. We besluiten elkaar live te zullen treffen, op een ongedwongen en ontspannen manier. Omdat hij dol is op water en de fantasie heeft elkaar in een bubbelbad te ontmoeten regelt hij een luxe suite met riante tobbe in een sfeervolle stad. Het hele idee vind ik wel avontuurlijk en ik verheug me op de rendez-vous. ‘We gaan wel badkleding dragen toch’ vraag ik voor de zekerheid in een vlaag van opkomende paniek.

Sfeertje

De kamer is werkelijk prachtig ingericht. Heel sfeervol en luxe. Ik ben als eerste gearriveerd want hij staat ergens in de file. Daar gaat mijn fashionably late attitude en opgetogen zet ik alvast de meegesleepte drankjes en hapjes klaar. Om een sfeertje erin te brengen steek ik een paar kaarsjes aan. Bij kaarslicht ben je ook mooier, zeker als je met je iets te ronde lijf in je bikini staat is zacht licht wel net zo fijn. ‘Laat alvast het bubbelbad vollopen’ draagt hij me op via de app. Ik hou van een man die weet wat hij wil en leidend is zonder dwingend te zijn. Vrolijk wijd ik me aan mijn taak.

High Tech bubbelbad

Het is nogal een ingewikkeld bad met een heel uitgebreid controlescherm. Het doet me denken aan de bediening van een vloegtuig. A-technisch als ik ben halen de vele knopjes die me stuk voor stuk niets zeggen een licht paniekgevoel in me naar boven. Zweet parelt over mijn rug. ‘Wat doe ik hier?’ schiet het door mijn gedachten. ‘Ben ik compleet gek geworden? Waar da f*ck ben ik eigenlijk mee bezig?’ Uiteindelijk komt er water uit de kraan. Geen idee wat ik heb gedaan maar hij doet het. Eureka.

Nonchalance

Een ferme klop op de deur haalt me uit mijn gedachten. Mijn hart geeft onder invloed van adrenaline een ‘flight or freeze’ reactie en slaat pardoes een slag over. Quasi nonchalant open ik de deur en glimlach vriendelijk naar hem. Hij heeft een aardig gezicht, open houding en is heel beleefd. Uitvoerig verontschuldigt hij zich voor zijn late komst. ‘Laten we beginnen met een glaasje bubbels’ breek ik het ijs. Aftastend keuvelen we wat over koetjes en kalfjes en eten we zoete, roze frambozen. In mijn gedachten heb ik hem mooier gemaakt dan hij in werkelijkheid is. ‘Daar kan híj niets aan doen’ bijt ik mezelf toe.

Waterballet

Nieuwsgierig loopt hij naar het bad om deze aan een grondige inspectie te wijden. ‘Het is nog lang niet vol’, constateert hij een tikje teleurgesteld. ‘Had ik het toch niet zo goed voor elkaar met dat high tech bad’ denk ik geïrriteerd. Ongecontroleerd maar trefzeker drukt hij op verschillende knoppen. Uit het niets begint het ding als een dolle te spuiten! Het water reikt meters ver en klotst aan de andere kant van de kamer tegen de plinten omhoog. Ook hij is in één klap drijfnat en met ogen zo groot als schoteltjes aanschouw ik het wilde waterballet. ‘Potverdomme’ mompelt hij en ik val van mijn kruk van het lachen. ‘Dit lijkt Aquanura bij de Efteling wel, alleen de lichtshow ontbreekt’ doe ik er een schepje bovenop. Aan zijn lippen ontsnapt wederom een beheerst vloekje. De situatie is ontwapenend en hilarisch. Waar zit de verborgen camera?

Klucht

Uiteindelijk glijden we in onze badkleding de tobbe in. Het water is aan de koude kant, deze hele exercitie begint op een klucht te lijken en ik voel me ongemakkelijk. Om de gespannen sfeer te verdrijven kletsen we luchtig terwijl hij  ondertussen mijn benen masseert. Zijn aanraking voelt goed, is teder en subtiel. Ondanks zijn hooggeplaatste, publieke functie, waarin hij autoritair en kordaat moet optreden, is De Waterman een lieve, zachte kerel.

Opwindend

Omdat het bad te koud is houden we het er beiden niet lang in vol. ‘Mag ik je masseren op het bed?’ vraagt hij verlegen. Ik stem toe en hij blijkt een begenadigd masseur! Met volle teugen geniet ik van zijn stevige handen die over mijn rug, billen en benen glijden. De massage windt me op en zorgt ervoor dat ik rozig word. ‘Wat mij betreft mag je verder gaan’ zeg ik zo uitdagend, zwoel en sexy mogelijk. Door deze voortvarendheid is hij zo overrompeld dat zijn exemplaar hem direct in de steek laat en zich letterlijk terugtrekt. Nu is de klucht compleet….  

Ligt niet aan mij…

Starend naar het plafond, liggen we rustig naast elkaar. ‘Deze situatie ligt echt aan jou’ verzekert hij me. ‘Jij bent prachtig en heel lief’. Eerder heeft hij 10 jaar lang in een seksloze relatie gezeten. ‘Mijn lief leed aan vaginisme’ licht hij toe. Mijn voortvarendheid had hij eenvoudigweg niet verwacht en hi weet er zich geen raad mee. Ik vind dat schattig en sukkelig tegelijk. Stiekem ben ik beledigd.

Lafjes

Nadat we ons hebben aangekleed nemen we afscheid van elkaar. Mijn zeiknatte bikini prop ik bij de triestige, overgebleven hapjes. ‘Ik zie je graag een volgende keer’ laat hij met twinkelende oogjes weten. Een beetje laf stuur ik hem later per Whatsapp het volgende bericht: Lieve Waterman, ik ben zeer geamuseerd door ons bizarre rendez-vous maar ik wens er verder geen gevolg te geven. Hartelijk dank voor deze onvergetelijke ervaring. Ik wens je heel veel geluk bij het vinden van jouw ideale FWB. Ik kan dat niet voor je zijn’. All odds alligned against it….


Volg de avonturen van Tinderbell

Nathalie Schalke van StorytellConcepten is een veelzijdige storyteller. Als alter ego heeft zij Tinderbell gecreëerd. Haar eigen ervaringen en de belevenissen van singles uit haar omgeving inspireren Nathalie tot het schrijven van korte verhalen, welke je regelmatig zult kunnen lezen op Club le Duc. Volg Tinderbell op haar avontuurlijke, erotische, hilarische avonturen, waarin zij haar eigen seksualiteit, sensualiteit en de liefde ontdekt!

  Respond or ask a question

  Geef een reactie

  Your email address will not be published.

  0 comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Tags

  Are you going to follow us?

  This site is registered on wpml.org as a development site.