De vrouwen van le Duc: “Dat ik dat nog mee mag maken!”

Womanizer

Een geweldig mens ,ik schat ergens midden 70 jaar jong,  fleurig gekleed kwam ze aangefietst.
Ze was al een tijdje weduwe en ze wilde en een nieuwe ‘tarzan’, want die was kapot en ze wilde eens iets nieuws proberen, voor de clitoris stimulatie.

Na een nieuwe tarzan uitgekozen te hebben, werd  haar interesse opgewekt voor de Womanizer.
“De uitvinding van de eeuw voor de vrouw om sneller, makkelijker, heftiger en eventueel meerdere keren tot een orgasme te komen( en de eeuw is nog niet voorbij dames…) “

De womanizer is een wonderlijk speeltje wat door middel luchtdrukgolven de clitoris verwent.
Je plaats het kapje om de clitoris, vervolgens verwent de womanizer de clitoris met luchtdrukgolven, de bloedtoevoer naar de clitoris neemt hierdoor snel toe en al binnen korte tijd raak je opgewonden. Veel vrouwen komen met de womanizer sneller en makkelijker klaar, zelfs meerdere keren. Door de lucht raak je de clitoris niet direct aan, waardoor over stimulatie van de clitoris wordt voorkomen.

“Ja die wil ik ook zei ze , weet je je bent nooit te oud om te leren, maar ook nooit te oud om te genieten ;-)” En ze ging lachend naar buiten, stapte op haar fiets richting huis, want ze kon niet wachten om haar nieuwe speeltjes te gaan proberen. Een wijze les van een vrouw op leeftijd zullen we maar zeggen. “je bent nooit te oud om te leren en te genieten! ‘

Een paar weken later kwam ze weer aangefietst, na haar fiets op slot gezet te hebben kwam ze met een brede smile op me af gelopen. “dat ik dat nog mag meemaken …….GEWELDIG !!!”  zei ze, ik kreeg er kippenvel van op dat moment. Ik vond het geweldig dat een vrouw op die leeftijd , nog zo vol in het leven kan staan en dat ze dankzij de Womanizer “dat” inderdaad nog heeft meegemaakt GEWELDIG !

Brenda Christine le Duc Tilburg

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.