Erotisch verhaal: ‘De Stiekemerd’

masturbatie tips voor mannen

Zijn profielfoto spreekt me aan. Donker haar en blauwe ogen, dat vind ik prachtig. Hij heeft een zelfverzekerde houding en draagt een hippe blouse. Enthousiast swipe ik naar rechts. We hebben een match! Hij steekt direct van wal en wil eerlijk zijn. Hij is getrouwd. Auwtsj… Ik weet wat het is om besodemieterd te worden en wil zelf never nooit zo’n loeder zijn. Ik ben zelfs een beetje boos, teleurgesteld, beledigd en geïrriteerd. Maar ook nieuwsgierig.

‘Zou ik het wel kunnen?’ vraag ik me af. ‘Zo’n loeder zijn.’ Ik zie de foto en vind hem erg leuk. We chatten wat heen en weer. Delen pikante fantasieën. Hij vertelt me de redenen waarom hij bewust zijn vrouw aan het bedriegen is. Zou de spanning en het genot van een korte fling het uiteindelijk waard zijn alles wat hij nu heeft te verliezen vraag ik hem. Maar goed, ik ben hier niet om de moraalridder of de zedenpolitie uit te hangen. Flirten is leuk, het geeft ook mij energie.

Na 10+ jaren is hij wel benieuwd naar een ander lichaam. Mist hij de spanning van het ontdekken. Helaas kan hij zijn wens om een (tijdelijk) open relatie te hebben niet bespreken met zijn partner. Dat snap ik, komt alleen maar ellende van. Deze escapades zijn iets wat hij zichzelf gunt. Dan maar zonder permissie. Hij heeft het al vaker gedaan.

Het is overduidelijk dat meneer wel zin heeft in avontuur. Nieuwsgierig als ik ben naar nieuwe ervaringen nodig ik hem uit voor een drankje op het terras. Of het daarna tot kortstondige stomende seks zal komen is afhankelijk van de ‘mood of the moment’ spreken we af. Dan komt er nog een aap uit zijn mouw. Zijn foto, dat is niet zijn eigen gezicht. Mmm, wat een amateuristisch gedoe eigenlijk. Een stiekemerd met een alter ego uit een modeblaadje. Ik vind het stom, grappig, sneu en aandoenlijk tegelijk. Ergens waardeer ik zijn eerlijkheid en besluit toch te gaan ontdekken wat voor type man dit is. Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn afkeer. Eerst vraag ik een foto die wel van hem is. De gelijkenis is er. Hij had een alias bedacht die wel aardig in de buurt kwam. Ik ga me soigneren en heb voorpret.

Hij is al vroeg op de afgesproken plaats gearriveerd laat hij me weten. Als cover, smoes of ondersteuning heeft hij ook zijn hond meegesleept. Ik ga op mijn gemak die kant op. Ik heb er wel lol in. Wat een feest al dat testosteron. Ik hou van mannelijke energie. Resoluut, daadkrachtig en to- the- point. Op het terras is het vol. Mijn ogen zoeken naar een plaatje met een hond maar ik zie hem niet. In een hoek neem ik plaats en bestel een drankje. Ik laat hem weten dat ik er ben en waar ik me bevind. Nieuwsgierig kijk ik om me heen.

Dan komt hij op me afgelopen. Met een holle, bolle labrador, de tong uit de bek. Dat zijn toch die trouwe honden? Ik dacht dat bazen altijd een hond kozen waarmee zij te vereenzelvigen waren. Guess dat die waarheid niet altijd op gaat.

Hij heeft een snelle tred en kijkt schichtig om zich heen. Hij is duidelijk iets stiekems aan het doen. De trouwe labrador wordt meegesleurd. Dus zo ziet een vreemdganger eruit, bedenk ik me glimlachend. Een doodgewoon, iets te opgewonden kereltje die zich opgelaten en nerveus gedraagt. Hij is iel. Daar hou ik niet van. Dan word ik zelf altijd zo kolossaal en dat gevoel gaat ten koste van mijn libido. Hij is heel aardig en we hebben een geanimeerd gesprek. Ik heb wel direct voor mezelf besloten dat van stomende seks wat mij betreft niets zal komen.

Enerzijds omdat hij getrouwd is. Ik kan het gewoon niet. Ik wil niet zo’n loeder zijn. Als hij zo zijn vrouw bedriegt zal hij uiteindelijk ook mij bedriegen wanneer het nieuwtje er af is. Het is een vicieuze cirkel. Een aard. Anderzijds omdat ik me fysiek niet tot hem aangetrokken voel. Een baard vind ik ook niet prettig. Ik ben visueel ingesteld en zie alleen maar etensresten in die haren hangen. Onzin natuurlijk maar toch. Dat beeld zweeft rechts boven mijn hoofd en weigert te verdwijnen.

Hij windt er geen doekjes om en zegt me dat hem bevalt wat hij ziet. Hij heeft wel zin in me. Wil me graag het bos mee innemen voor een stevige vrijpartij in de natuur. Dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik glimlach en hij merkt mijn twijfel op. “Anders moet je er nog maar even over nadenken” zegt hij.

Ik hoef er geen seconde langer over na te denken. Ik wil het niet. Ik voel geen enkel verlangen om hem te bespringen en te laten ervaren wat echte stevige hete passionele seks is. “Sorry” zeg ik. “Ik ga weer naar huis en wens je heel veel succes met het vinden van een kandidaat om je wildste fantasieën mee te delen.” “Ik zou beginnen bij je vrouw” zeg ik hem. “Ontdek haar opnieuw”…


Volg de avonturen van Tinderbell

Nathalie Schalke van StorytellConcepten is een veelzijdige storyteller. Als alter ego heeft zij Tinderbell gecreëerd. Haar eigen ervaringen en de belevenissen van singles uit haar omgeving inspireren Nathalie tot het schrijven van korte verhalen, welke je regelmatig zult kunnen lezen op Club le Duc. Volg Tinderbell op haar avontuurlijke, erotische, hilarische avonturen, waarin zij haar eigen seksualiteit, sensualiteit en de liefde ontdekt!

    Respond or ask a question

    Tags

    Are you going to follow us?

    This site is registered on wpml.org as a development site.