De Rabbit vibrator is jarig

Hoera voor onze rabbit vibrator!

2019 is een bijzonder jaar. Het is dit jaar 35 jaar geleden dat de eerste echte rabbit vibrator van de band kwam rollen! En dat vier je natuurlijk het beste met je eigen rabbit šŸ˜‰

Het is een toy die je overal ziet en meteen herkent. Eibator is jarigen staaf met een konijntje om je clitoris te stimuleren. Je kunt ze tegenwoordig krijgen in alle soorten, maten, kleuren, materialen, met of zonder kralenā€¦ Je kunt het zo gek niet verzinnen!

Maar waarom zit er nou een konijn op je vibo? Sextoys waren toen (en zijn nog) erg taboe in Japan en er mochten geen toys gemaakt worden die op een echte penis leken. Door ze aan te kleden als een dametje met een konijntje op haar rug kwamen ze wel door de strenge regels van de overheid heen en konden ze op grote schaal worden geproduceerd. Daarnaast geloven ze in Japan dat konijnen geluksbrengers zijn (en dat vinden wij ook!)

Eigenlijk is het ook niet zo raar dat deze vibrators nog steeds de favoriet zijn van de meeste vrouwen. De 2 meeste bekende en gebruikte genotsplekken van de vrouw zijn de clitoris en de G-spot en met een rabbit vibe bereik je die allebei tegelijk. Gewoon 2 speeltjes voor de prijs van 1!

Afbeedling via cutepetshow.com

Het hoe, wat en waarom van jouw rabbit vibrator

Toen de rabbit vibe voor het eerst op de markt kwam vielen ze meteen op omdat ze er fris en kleurig uitzagen. De meeste andere beschikbare toys waren vooral in de vorm van een penis: ook niet slecht, maar gewoon niet iets waar veel vrouwen warm van liepen. Met een rabbit kun je nog steeds alle kanten op: je hebt ze in veel verschillende kleuren en maten, waardoor je makkelijk iets kunt vinden wat bij jouw smaak past. De bediening is makkelijk en je hebt keuze in verschillende vibratiestandjes.

Die oortjes op je rabbit vibe zien er niet alleen erg schattig uit, ze hebben ook een heel lekker voordeel: door de spreiding van de oortjes wordt je clitoris van 2 kanten verwend. Voor sommige vrouwen is de clitoris veel te gevoelig om direct te stimuleren en zorgen de 2 oortjes wel voor een fijne sensatie. De oortjes zorgen dat de vibraties makkelijk voelbaar zijn in je hele vulva, perfect om heerlijk te ontspannen met jouw rabbit.

De schacht van een rabbit vibe kun je in veel verschillende vormen krijgen, al zijn er 3 categorieƫn te onderscheiden: klassiek, G-spot en design. De klassieke vorm heeft vaak een penis-achtige vorm, soms met kralen erin verwerkt die rond kunnen draaien om zo je vagina te stimuleren. De G-spot vorm herken je aan een kromming voor (je raadt het al) G-spotstimulatie. De designschacht is vaak glad of heeft een speciale functie, zoals pulseren of draaien. Zo kan iedereen precies de rabbit vibe vinden die bij haar past!

Het hoe, wat en waarom van jouw rabbit vibrator

De rabbit vibe is niet voor niks de absolute nummer 1 voor veel vrouwen. Veelzijdig, flexibel en hij staat altijd voor je klaar! We wensen jou nog vele gelukkige jaren met jouw eigen rabbit vibe! Lang zal hij leven, lang zal hij levenā€¦

 

 

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.