Erotisch verhaal: ‘De IJverige’

erotisch verhaal

‘Je hebt een match met De IJverige’ staat er bij mijn rode vlammetje. We kletsen vrijuit om elkaar af te tasten en om te ontdekken of de klik er is om elkaar in-the-flesh te ontmoeten. Hij windt er geen doekjes om en ik ben aangenaam verrast door zijn humoristische brutaliteit. Met rode konen flirt ik er digitaal, lustig op los. Ik voel me vrij en ontspannen bij, dat komt door zijn ontwapende eerlijkheid.

Date-mistake numero uno

Het gaat allemaal wel een beetje snel. Over twee weken afspreken duurt hem veel te lang. ‘Laten we elkaar zo snel mogelijk ontmoeten’, zegt hij gretig. Date-mistake numero uno: ‘Eerste keer thuis uitnodigen’ heb ik natuurlijk allang gemaakt en dat doe ik maar één keer. Herhaaldelijk dezelfde fout maken is namelijk geen vergissing meer maar een keuze.

Fashionably late

We spreken af in een gezellig café voor een aangeklede borrel. Ik ben er als eerste terwijl ik eigenlijk fashionably late wilde zijn. Hij blijkt fashionabler. Wat ik zie wanneer hij de deur opent bevalt me op het eerste gezicht prima. Tussen de foto’s op zijn profiel en het echte exemplaar is weinig verschil. Dat is wel eens anders en ik ben aangenaam verrast. Hij is groot, ziet er dandy uit en heeft een cadeautje voor me meegenomen. Douze points voor De IJverige. Resoluut bestelt hij bij de ober voor ons beiden een glas rode wijn. Ik drink liever wit maar houd van zijn initiatiefrijke instelling. Rood it is.

Smalltalk

Hij gaat tegenover me zitten en veert al snel op. ‘Ik zit liever naast je’ zegt hij schalks en kruipt dicht tegen me aan, mijn aura in. Vlot legt hij zijn hand op mijn knie, het is overduidelijk dat deze meneer niet komt voor smalltalk. Hij gaat voor het echte werk.

Kan ik het nog wel?

Dan doe ik iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou durven. Ik neem hem mee naar huis. Wetende dat “het” dan wel zal gaan gebeuren. Met gemengde gevoelens loop ik naast hem en er schiet van alles door me heen. Inmiddels is het ruim anderhalf jaar geleden dat ik seks heb gehad. ‘Kan ik het nog wel? Vind ik hem eigenlijk wel leuk genoeg? Oh shit, mijn rolletjes.  Had ik nu maar meer gesport. Als ik nog maar kan zoenen? Als hij maar kan zoenen! Als ik maar niet blokkeer? Als ik maar kan ontspannen. Als de kinderen maar niet onverwacht langs komen. OMG! Vooral dat laatste! Alsjeblieft niet zeg.’ Ik maan mezelf tot rust en haal diep adem.

In het moment

Ik schenk een royaal glas wijn in voor ons beiden en ga naast hem zitten op de bank. Hij heeft een iets te sterk luchtje op waarvan hij zelf helemaal lyrisch is. Als ik mijn laarzen openrits om ze quasinonchalant aan de kant te gooien, valt er een tampon uit. Oh ja fuck, die stop ik wel eens daar. Morgen of overmorgen word ik ongesteld en ik ben graag voorbereid. Met een rood hoofd gris ik het ding direct weg. Hij is niet van de prietpraat en komt direct ter zake. De IJverige blijkt een begenadigd zoener en ik ontdooi, ontspan en geniet. Gedachten als ‘shit, de gordijnen moeten dicht want we zitten in de etalage, iedereen kan ons zien’ druk ik snel de kop in. Ik blijf in het moment en laat me heerlijk kussen en strelen. Dit gevoel herken ik weer en ik heb het gemist.

Vuurrode lippen

Als ik tijdens een kleine onderbreking van ons minnenspel een blik in de spiegel werp word ik blij. Mijn haren hangen wild om mijn gezicht en ein-de-lijk heb ik die lang verlangde, vuurrode lippen van het kussen!! Ik word steeds losser en we kleden ons uit. Gek om na zo’n lange tijd een eigenlijk wildvreemde man naakt te zien. Zijn beentjes zijn korter dan zijn bovenlijf en zelf zit hij daar totaal niet mee. Hij bulkt van het zelfvertrouwen. Fijn. Met een schuin oog kijk ik verlegen naar hem.

Vrouwelijk en begeerd

Met zacht dwingende hand dirigeert hij me naar de slaapkamer waar hij alle tijd neemt om mij te verwennen. Hij is niet bijster royaal geschapen maar weet zijn gereedschap heel goed te hanteren. Evenals alle andere middelen die hij tot zijn beschikking heeft. Ik voel me op en top vrouwelijk en begeerd. En tegelijkertijd ook een beetje een slettenbak. ‘Ben ik niet te makkelijk?’ Ook die gedachte laat ik lekker gaan. ‘Ik heb dit verdiend, ik wil dit. Ik wil het NU. Dit is veel te lang geleden.’ Seks is gewoon ontzettend gezond en ik ga ervan stralen omdat de juiste hormoontjes door mijn lijf gieren. Ik heb dit nodig en ik laat me lekker gaan.

Denk aan de buren

De IJverige geniet van mij en ik van hem. Hij is kundig en onverzadigbaar. Uren is hij met me in de weer. Klam van het zweet en hijgend van genot hangt hij wisselend boven me, staat achter me of zet mij bovenop. Ik ben als was in zijn handen en geniet. ‘Ben je klaar voor de tweede ronde?’ vraagt hij opgewonden terwijl ik nog na lig te stomen. OMG, ik voel al spierpijn ontwikkelen. De tweede ronde gaat iets sneller en met een luide oerkreet komt hij klaar. ‘Uhm, denk aan de buren’ schiet het even beschamend door me heen.

Door een slang gebeten

Voldaan over zijn prestatie rolt hij met grootse trots van mijn lichaam. Met een luide bonk dondert hij poedelnaakt op de grond. Als door een slang gebeten veert hij pijlsnel omhoog terug op mijn bed. ‘Shit’ zegt ie koeltjes en bloedserieus, ‘je bed is niet zo breed als ik dacht.’ Ik moet de slaapkamer uit want ik stik zowat in de slappe lach. Terwijl ik langzaam bijkom hoor ik hem zachtjes ronken in zijn slaap. Hij heeft ook wel ontzettend hard zijn best gedaan. Ik heb ervan genoten, ik heb gelachen en ik straal. Wat fijn! Bedankt IJverige. Je hebt me ontdooit. Dit smaakt naar meer…


Volg de avonturen van Tinderbell

Nathalie Schalke van StorytellConcepten is een veelzijdige storyteller. Als alter ego heeft zij Tinderbell gecreëerd. Haar eigen ervaringen en de belevenissen van singles uit haar omgeving inspireren Nathalie tot het schrijven van korte verhalen, welke je regelmatig zult kunnen lezen op Club le Duc. Volg Tinderbell op haar avontuurlijke, erotische, hilarische avonturen, waarin zij haar eigen seksualiteit, sensualiteit en de liefde ontdekt!

  Respond or ask a question

  Geef een reactie

  Your email address will not be published.

  0 comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Tags

  Are you going to follow us?

  This site is registered on wpml.org as a development site.