Dare to be brave en laat jezelf zien met nieuwe lingerie!

nieuwe lingerie

Het is nog volop zomer, maar voor Christine le Duc staat er een nieuw seizoen voor de deur! Deze is gevuld met krachtige statements en een sexy nieuwe lingerie collectie om de zinderende zomermaanden de afsluiter te geven die ze verdienen.

Brave new season…

De maand augustus leggen we de focus op jou; een sterke, mooie vrouw met dromen en ambities die iets teweegbrengt in onze wereld. Wij willen bij Christine dat je je vrij voelt om open te zijn over wie je bent, inclusief je seksualiteit en staan voor gendergelijkheid. Jij hebt een stem die het verdiend om gehoord te worden en we willen je dan ook aanmoedigen om deze te gebruiken. Daarom laten we dagen zoals ‘Female Orgasm Day’ en ‘Topless Day’ met hun belangrijke statements niet aan ons voorbij gaan dit jaar. Stay tuned om hier meer over te leren!

Speak up with our new collection

Verrassing! We spoilen nog niet al te veel over onze nieuwe collectie in dit artikel, maar ze past helemaal in het straatje van sterke vrouwen. De nieuwe collectie is geïnspireerd door klasse en power, die jouw sexy kant iets dominanter uit laat komen. Want in een seizoen gevuld met empowerment hoort ook dé perfecte outfit, of je deze nou zichtbaar of onder je kleding draagt. Dus hou je ogen open voor onze prachtige, nieuwe collectie!

lingerielingerie

 

 

 

 

 

 

Hoe ben jij onherroepelijk jezelf?

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.