Dagboek van een vreemdganger

De kinky sms’jes vliegen over en weer. Voorspel, voorpret.

De opwinding, maar ook de knoop in je buik. De lust én de leugens. Nee, het leven van een vreemdganger gaat heus niet over rozen. Lees mee in het dagboek van Simone (31).

Dinsdag. De dag van het voorspel
Het ritueel begint. Scheren, fantaseren. Wat doe ik aan, wat gaan we doen? Mijn getrouwde collega S en ik hebben altijd weinig tijd, hooguit een uur. Daarin is geen ruimte voor goede gesprekken, we hebben geen tijd te verliezen. “Ik wil je zien in hold-ups, zonder slipje,” luidt zijn eerste sms’je van de week. “Wat wil jij?” Ik wil dit keer bovenop, zelf bepalen hoe hard en hoe diep hij gaat. Hem gek maken en zo hard klaarkomen dat hij zijn erectie niet in me kan houden, hoe hij het ook probeert. En dan bezweet en hijgend op hem vallen en mogen uitrusten voor hij mag. De kinky sms’jes vliegen over en weer. Voorspel, voorpret. Ik lees ze tien keer voordat ik ze wis, al zou ik ze allemaal willen bewaren.

Woensdag. Waarom?
Waarom gaat een mens vreemd? De tegenvraag ‘waarom niet’ kun je natuurlijk weer beantwoorden met ‘waarom wel?’ Als je, zoals ik, een goede relatie hebt, waarom dan toch vreemdgaan? Ik doe het misschien wel omdát ik zo’n goede relatie heb. Alles klopt eraan, behalve dat ene ding. Niet alleen wil ik meer seks dan B, ik wil soms ook ándere seks dan hij. Minder beleefd, meer wellustig. Zoals S me achterover op het bed kan duwen en ongeduldig zijn handen onder mijn blouse kan schuiven, dat is lust. Graaien, grijpen, zoenen, pakken wat je pakken kan, zo lang het duurt. Het is opwindend zonder dat er al te veel emoties bij komen kijken. Het vervult iets wat B me niet kan geven. Met hem wil ik oud worden, van hem wil ik houden. Ik zou nooit mijn leven willen delen met S. Af en toe het bed is meer dan genoeg.

Donderdag. Tussen vergaderingen in
Zijn het vlinders in mijn buik of is het toch meer een knoop? Donderdag is de opwindendste en ook de naarste dag van de week. Ik moet liegen tegen B; mijn alibi om wat later te zijn is dit keer uit eten met een collega. Hij wenst me argeloos veel plezier en even haat ik mezelf om wat ik doe. Maar dan begint het grote spel: me indekken. Ik lees online het menu van het restaurant zodat ik mijn lekkerbek kan vertellen wat ik heb gegeten en hoe het eruitziet. En ik zit de hele dag te draaien op mijn stoel, verlangend naar straks. Ik moet werken, mijn mobieltje staat op stil maar zit in mijn beha. Elke keer als het trilt, weet ik dat het S is. Dat is onze aanloop naar de ontmoeting straks. Op het toilet sms ik dingen die ik nooit zou durven uit spreken, maar waarvan ik weet dat ze hem geil maken. Mij ook. Ik neem een voorproefje op later. Leunend tegen de muur vinger ik mezelf tot een geluidloos orgasme om de ergste spanning weg te krijgen en hang hijgend tegen te koele tegels voordat ik mezelf fatsoeneer.

Donderdag. Einde van de middag
Ik word ruw uit mijn seksroes gerukt als B belt om even een weekendafspraak te bespreken. Hij klinkt vrolijk en lief als altijd. Het is een koude douche op mijn glow. Ik zat net te bedenken hoe ik zo op het toilet de hold-ups die onderin mijn tas zitten, zal gaan aandoen. Om geen argwaan te wekken, klets ik zo normaal mogelijk terug, maar het klamme zweet breekt me uit. Ik ben onredelijk kwaad op hem, hij me onwetendheid stoort in iets waarop ik me mateloos verheug. En ik ben kwaad op mezelf, omdat ik drie vriendinnen heb die zo graag een lieve partner als B zouden willen, dat het niet in hen zou opkomen om vreemd te gaan. Dit is de spagaat van de vreemdganger: je wilt alles. Ik wil seks en de kick, maar ook m’n lief en mijn leven met hem sparen. B vraagt of ik even voor hem langs de stomerij wil gaan, als ik toch in de stad ben. Het is vlak bij het restaurant waar ik straks zogenaamd ga eten. “Geen probleem, ” zeg ik en voel hoe de stress door mijn lijf schiet. Dat wordt haasten.

Donderdag. Spitsuur
B’s pak opgehaald bij de stomerij. Omdat ik er toch ben ook maar even een adreskaartje van het restaurant gehaald, als ‘bewijsmateriaal’. Daarna als een dolle door naar het adres dat S me heeft gegeven: het is de flat van een vriend die een dagen in het buitenland zit. Ik ben afgeleid door de prachtige art deco meubelen, S is geïrriteerd dat ik laat ben. We kussen, zijn handen trekken meteen mijn rok omhoog. Hij is teleurgesteld dat ik nog een slip draag, ik ben opgelucht dat hij ditmaal niet de zware aftershave draagt die ik er zo moeilijk afkrijg. “Geef me even vijf minuten,” zeg ik en trek me terug in de badkamer. Mijn hart bonkt in mijn keel – S is gul maar veeleisend, ik baal ervan dat ik hem niet kan bieden wat we hadden afgesproken. Heel even denk ik verlangend dat ik nu ook knus met een wijntje met B in de keuken had kunnen staan, één oog op het gasfornuis en één oog op Editienl. Waar ben ik mee bezig?

Donderdag. Half zeven
Ik kom de badkamer uit in hold-ups, hoge hakken, een beha en mijn opengeknoopte blouse. Het voelt hoerig, op een verrukkelijke manier. B zou in de lach schieten als hij me zo zou zien, S valt stil en geniet. Ik loop op hem af en masser zijn kruis door de stof van zijn pak heen. Hij wordt vrijwel onmiddellijk hard en heeft geen aandacht meer voor zijn ergernis. Dit is mijn favoriete moment: ik ben het en ik voel alles, maar tegelijk is het een rol die ik speel en ben het niet.  Zo maak ik mezelf wijs dat ik er niets aan kan doen, wat er allemaal gebeurt. Het is niet echt, het is maar een spel. Een kort, hard, spannend spel met maar één doel: klaarkomen en verder niets. Dat is best verfrissend. Geen geheime agenda, geen ‘ik geef jou orale seks, maar dan ga jij wel mee naar mijn ouders’. Gewoon twee lijven die uitstekend klikken en zoeken naar ontlading. En daarna niets.

Donderdag. Zeven uur
God, was is dit goed. Ik heb schrijlings op S gezeten en me, aangemoedigd door zijn smerige praatjes, naar een geweldig orgasme gewerkt. Mijn tempo, mijn pressie. Ik weet nooit of het nu zo goed voelt omdat we het samen ‘zo goed kunnen’, of omdat het verbodene er een extra dimensie aan geeft. Het helpt dat hij zo schaamteloos is – bij B hou ik me altijd in omdat ik hem niet wil choqueren, bij S kan het niet kinky genoeg zijn. Hij haalt hier ook zijn fix uit, voor de rest van zijn week als niet-zo-brave huisvader. Als ik nog nasidder, heeft hij me al op mijn rug gelegd en mijn benen gespreid. Hij kijkt graag toe als ik nat en op mijn kwetsbaarst ben. Daarna kruipt hij op me, benen over zijn schouders. Ik word dubbelgevouwen, ik kan niet veel meer doen dan zijn bovenlichaam strelen. Meer hoeft ook niet, dit is wat hij wil, even de totale controle hebben. Ik voel wat net een beetje gestold was in mijn onderbuik weer vloeibaar worden. Het is niet zo hevig als mijn eerste orgasme, maar S vloekt van trots en jaloezie als hij me voor de tweede keer ziet klaarkomen. Hij kan het maar één keer, geloof me – we hebben het geprobeerd.

Donderdag. Kwart over zeven
S moet naar huis, hij kleedt zich aan. Dit is altijd een ontluisterend moment. We trekken de sprei recht, een haastig gepakte handdoek verdwijnt in de wasmand, tissues in de vuilnisbak. Een laatste kus in het halletje, ik knijp nog even vol genegenheid in zijn ballen en hij in mijn borsten – ons vaste afscheidsritueel. Daarna ga ik weg, nooit samen, altijd apart. In de auto ben ik loom en moe. Na zulke seks zou je rustig moeten kunnen dommelen in bed, niet beurs weer je gewone slip en panty’s moeten aantrekken om de rit naar huis te kunnen maken. Hoewel ik weer dat ik alles heb gedaan om de sporen uit te wissen, maak ik toch nog een pitstop bij een tankstation. Nog één keer persen, vegen en poetsen, nog één keer alles checken. De hold-ups verdwijnen voor alle zekerheid in de prullenbak: het zijn niet de kousen die ik normaal gesproken draag en mocht B ze vinden, dan zou hij argwaan kunnen krijgen. Ik koop koffie en rij rustig naar huis, honderd keer mijn verhaal over het ‘etentje’ herhalend.

Donderdag. Half negen
B luistert vol belangstelling naar mijn beschrijving van de garnalenkroketjes en de fattoush salade en zegt dat we er samen ook eens moeten gaan eten. “Lijkt me leuk,’ zeg ik, doodmoe en altijd van de adrenaline tegelijk. “Ik ben een beetje gaar, ik trek even wat makkelijkers aan, oké?” Onder de douche spoel ik de ontrouwe vrouw verder van me af en voel ik me weer wat meer mezelf. Al durf ik B niet af te weren als jij me aanhaalt als ik een handdoek gewikkeld naar een T-shirt sta te zoeken. Normaal is hij meer iemand die voor het slapen gaan wil vrijen, maar nu wil hij een tussendoortje – WTF?  Even schiet ik in de stress. Vermoedt hij iets? Het lijkt van niet en ik doe mee met wat ik nog in me heb. Het schrijnt een beetje, straf voor mijn ontrouw? Niet echt, want ik word toch weer opgewonden en beleef een lauwwarm derde orgasme, te moe voor meer. Daarna val ik vrijwel meteen als een blok in slaap, volkomen voldaan en bevredigd. Ik kan er weer even tegen. Tot volgende week dan, als het spel opnieuw begint, zo lang als het leuk blijft.

 

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.