Clublove Dineke en Martin

Ontmoet Dineke en Martin

Dineke (33)
Beroep: performance artist en dj
Aantal sekspartners: 18

Martin (44)
Beroep: vormgever en dj
Aantal sekspartners: 7

Eerste stap

Dineke:”Martin en ik waren al jaren vrienden, voordat de liefde ging bloeien. Hij nam de eerste stap. Toen hij zijn liefde aan mij verklaarde, gingen er belletjes rinkelen. Ineens wist ik: hij is het! Martin is mijn soulmate. Ik heb meerdere relaties gehad, maar dit is ware liefde. Ik kan helemaal mezelf zijn bij Martin. Het klopt gewoon.”

Versmelten

“Martin is een goede minnaar. Hij kan fantastisch zoenen en hij heeft een zachte tong. Ik vind zijn lichaamsgeur onweerstaanbaar en zijn felblauwe, amandelvormige ogen het mooist van al mijn vriendjes tot nu toe. Verder is hij amoureus, fantasievol, creatief, speels en sensueel. Hij staat open voor alles en vindt niks gek. Toch zit goede seks voor mij niet in de moves, maar in écht contact maken. Martin durft zich kwetsbaar op te stellen. Dat maakt onze seks sensitief en spiritueel. We spelen bijvoorbeeld met macht en kracht. Het gaat veel verder dan ‘gewoon’ vrijen. Wij versmelten echt samen: naturel tantra. Ik voel me totaal bevredigd door Martin. Emotioneel, spiritueel en seksueel.”

Brainstormen in bed

“Ons seksleven verloopt heel natuurlijk, in een golfbeweging. Soms vrijen we weken niet, dan weer een periode heel veel. Knuffelen doen we altijd, dat houdt ons close. We leven sowieso heel erg samen, want ook zakelijk zijn we een duo. Als Dee&Jay draaien we op festivals, feesten en partijen: een dj-performance act. Het gebeurt dan ook regelmatig dat we ’s nachts in bed, tussen de zoenpartijen door, een nieuw conceptje bespreken. Het leuke is dat we werkmatig net zo zijn als in bed: goed op elkaar afgestemd en creatief.”

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.