Breng magie in je relatie met de Zeven Sluiers

zeven sluiers

Tao-trainer en grondlegger van Vallei-orgasme Reinoud Eleveld is al vijftig jaar op zoek naar kennis en wijsheid over (seksuele) energie. Op zijn ontdekkingstocht maakte hij kennis met verschillende mysteriescholen. Naast de vallei-technieken stuitte hij op nog meer moois. Zo kwam hij stukjes kennis tegen over de Zeven Sluiers: zeven intimiteitsstapjes op weg naar een gouden relatie.

Reinoud Eleveld vertelt...

“Ik voelde aan alles dat daar iets bijzonders mee was. Deze kennis heeft te maken met vertragen en het ontwikkelen van bewustzijn. Met het verschil én de samenhang tussen hartsverbinding en seksuele intimiteit. Versnipperd over verschillende mysteriescholen dreigde deze kennis verloren te gaan. Als een moderne westerse leraar van een moderne westerse mysterieschool, ben ik daar ingedoken om het beeld weer zo compleet mogelijk te krijgen.”

Het boek

Om deze oude kennis weer tot leven te wekken en er moderne handvatten voor te ontwikkelen, is er nu het boek, De Zeven Sluiers, ontsluieren in liefde en relatie, dat Reinoud samen met Vallei-coach Isabel Timmers schreef. Daarmee kun jij op jouw eigen manier aan de gang met de sluiers. En kun je je voordeel doen met de ervaringen van anderen.

“Het is mijn diepe wens dat de Zeven Sluiers een vanzelfsprekend onderdeel worden in onze maatschappij”, zegt Reinoud in het voorwoord van dit nieuwe Vallei-boek. Want seksualiteit is een enorm sterke kracht. Sterk genoeg om nieuw leven mee te maken Als je die kracht meteen loslaat in een prille relatie, dan kan dat je blik behoorlijk vertroebelen. En heb je eenmaal seks gehad met een ander, dan creëer je een soort energetische verbondenheid. Daar kán een fantastische, stabiele en liefdevolle relatie uit groeien. Maar te vaak moet op een bepaald moment de liefde het afleggen tegen de lust. Dan is het lastig om zonder kleerscheuren nog los te komen van elkaar.

Het Ritueel van de Zeven Sluiers

Het ritueel van de Zeven Sluiers is speels en spannend. En het maakt de liefde leuker, veiliger en steviger. Samen vertraagd de sluiers doorlopen, helpt je om beslissingen te nemen vanuit je hart en niet vanuit louter lust (hoe fijn ook) of angst (als ik nu niet verder ga, dan wil die ander misschien niet meer) en verwarring (wat moet ik doen?). Elke sluier biedt je bovendien de kans op nieuwe en prettige ervaringen. Met de sluiers breng je magie in de liefde en je leven.

Door bewust te vertragen ontstaat een stevige basis onder je relatie. Hoe belangrijk dat is, merk je meestal pas als de relatie in zwaar weer belandt. Want als de roze wolk van verliefdheid na een tijdje wit of grijs kleurt of zelfs in een regelrechte donderwolk verandert, dan komt het erop aan hoeveel hartsverbinding of hechting je samen hebt opgebouwd. Verliefd zijn brengt ons samen; hartsverbinding houdt ons bij elkaar. En met die twee samen, bouw je een gouden relatie.

Meer informatie

Wil je ook meer magie in je (nieuwe of bestaande) relatie? Het Zeven Sluiers-boek vanaf februari 2021 hier te bestellen. Alle verder informatie over de Zeven Sluiers kun je hier terug vinden.


Over Vallei

Vallei bouwt aan een seksuele wereld waarin we onze zonen en dochters willen laten opgroeien. Vrij én begrensd. Met goede en vooral wijze voorlichting. Het is onze missie om minimaal 30.000 vrouwen en mannen op te leiden in de technieken van seksuele transformatie. Via cursussen, lezingen en workshops die Vallei-coaches in heel Nederland en Vlaanderen organiseren. Met het trainen van de Vallei-technieken (mannen en vrouwen) leer je je eigen seksuele kracht kennen en sturen, waardoor je meer energie krijgt, je dieper in je eigen lijf en gevoel komt, je veiliger wordt voor jezelf en anderen. En: waardoor je orgastischer wordt.

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.