Christine's Friends

Bianca

Graag stellen we Bianca aan je voor: een prachtige vrouw uit Zeeland van 48 jaar. Bianca is regelmatig te vinden op opname sets of in fotostudio’s tijdens haar modellenwerk. Daarnaast vindt ze het leuk om via haar Instagram-account zo veel mogelijk mensen te inspireren om elkaar meer te supporten. Wij zijn dan ook trots dat zij sinds februari 2021 ambassador van Christine le Duc is. Graag stellen we haar aan je voor!

Foto van Bianca
Foto van Bianca

Het hoeft allemaal niet perfect te zijn

Bianca is als baby geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Zoals andere geadopteerde kinderen kon ook Bianca wel eens onzeker zijn over haar Aziatische looks, maar tegenwoordig is ze juist trots op haar Zuid-Koreaanse roots. Door de jaren is ze een stuk zelfverzekerder geworden. Niet alleen over haar achtergrond, maar ook over haar uiterlijk en haar lichaam. Dat is iets wat ze dan ook graag wil meegeven aan andere vrouwen: “Zeker naarmate ik ouder word merk ik dat mijn lichaam verandert. Ik heb nog steeds niets te klagen, maar ik merk wel dat ik er meer voor moet doen. Dat is niet erg. Je lichaam verandert constant en dat is, op zijn manier, juist ook weer mooi.” Bianca is er van overtuigd dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn. Ze vindt dat iedere vrouw prachtig is zoals zij is en daar ook zelf in moet geloven; of je nu slank bent of juist wat voller, jong bent of al wat ouder. Zo vertelt ze: “Als je jezelf niet mooi vindt, waarom zou iemand anders dat dan wel vinden? Het gaat erom dat jij je lekker in je vel voelt zitten. Dan straal je dat ook uit!”

Het dragen van mooie lingerie kan daarbij ook een rol spelen, vindt Bianca. Lingerie is er voor elke gelegenheid en het kan er voor zorgen dat je je zekerder voelt. Dat heeft volgens Bianca alles te maken met je eigen bui: “Thuis of doordeweeks draag ik vaker iets basics, maar als ik bijvoorbeeld een avondje weg ga vind ik het heerlijk om mijn haar en make-up te doen en dan iets moois onder een jurkje aan te trekken. Je voelt je zo vrouwelijk en sexy als je een mooi lingerie setje aan hebt!”

Blijf positief en blijf jezelf

Bianca is een echte doorzetter. Van de verschillende tegenslagen die zij in haar leven heeft gehad, heeft ze juist geleerd om niet zomaar op te geven. Dat geldt zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Haar advies voor vrouwen is dan ook om altijd positief te blijven. “Ik geloof er echt in dat wanneer je positief en vriendelijk naar iemand anders bent, dat je dat dan ook sneller terugkrijgt”, legt Bianca uit. “Dat betekent niet dat je met iedereen vrienden hoeft te zijn. Zolang het maar oprecht is. Juist voor vrouwen is het belangrijk om elkaar te supporten. Dan kunnen we samen echt verder komen!” Daarbij is het wel belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en niet te veranderen voor iemand anders: “Blijf vooral ook jezelf. Volg je hart en je eigen gevoel!”

Foto van Bianca

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.