Bedgeheimen van een gigolo…

Vindt hij het nou echt lekker? Krijgt hij ‘m altijd omhoog? En wat willen vrouwen eigenlijk van hem? Wij vroegen gigolo Paul het hemd van het lijf.

Aangenaam! Paul (35) werkt sinds  vijf jaar als gigolo. Hij ziet gemiddeld drie klanten per week. In het dagelijks leven is hij webdesigner, en heeft hij een vriendin.

Eerlijk zeggen: wat vind je van je werk?

“Ik heb het goed voor elkaar! Als ik in de auto zit na een date, kan ik soms niet geloven dat ik er nog aan verdien ook!”

Wat voor vrouwen huren jou in?

“Mijn klantenkring bestaat uit alle soorten en typen vrouwen. In leeftijd variëren ze van negentien tot ongeveer vijftig jaar, en ze wonen overal. Van Groningen tot Maastricht en soms zelfs in België. Zakenvrouwen willen meestal afspreken in hotels, jonge vrouwen en huisvrouwen gewoon thuis. Een enkele keer ben ik in een studentenhuis geweest.”

Allemaal even lief?

“Nee, ik heb één keer meegemaakt dat een vrouw me kleineerde. Zij had voor mij betaald, en dat moest ik voelen ook. Ze was ruw en onaardig. Gelukkig heeft ze nooit meer gebeld.”

Kun je iedere vrouw laten klaarkomen?

“Heel soms gebeurt het dat een vrouw geen hoogtepunt bereikt. Ik vat dat niet persoonlijk op. Een klant mailde eens dat ze moeite had met klaarkomen. We hadden een lange sessie, maar het lukte niet. Tja. Ze had veel meegemaakt op seksgebied. Dat kan ik ook niet in een paar uur oplossen. Gelukkig lukt het bij de meeste klanten wel. Het is vaak een kwestie van tijd nemen. Ik doe er ook echt mijn best voor. Dat is mijn werk.”

Vaste klant zeker op het soa-spreekuur?

“Natuurlijk niet! Ik doe alles altijd safe.”

Ben je het nooit zat?

“Zelden. Soms even een dag of twee. In grote lijnen heb ik altijd wel zin, of ik maak het…”

Krijg je hem altijd omhoog?

“Tot nu toe wel.”

Kan je een relatie hebben naast dit werk?

“Ik heb een vriendin, en zij weet van mijn werk. Ik deed het al toen ik haar leerde kennen. Ze weet niet beter en accepteert het. Soms vraagt ze of het leuk was als ik thuiskom na een afspraak, maar details hoeft ze niet te weten. Volgens mij is ze niet jaloers. Dat is ook nergens voor nodig, want we hebben een erg goed seksleven. Daarbij houd ik van haar. Die liefde geeft een extra dimensie aan onze seks. Bij klanten is daar natuurlijk geen sprake van.”

Is ze wel monogaam?

“Zover ik weet wel. Als zij het met andere mannen zou doen, zou ik dat niet leuk vinden. Ik weet: het is niet eerlijk, maar zo voel ik het nu eenmaal. Ik ben blij dat ze er geen behoefte aan heeft.”

Stiekem, of mag iedereen het weten?

“Naast mijn vriendin weten alleen twee goede vrienden het. Zij vinden het helemaal geweldig. In de kroeg is ,mijn werk gespreksonderwerp nummer een. Wie heb ik gehad en hoe was het? Het liefst zouden ze zelf gigolo worden, en ik moedig dat altijd aan, maar ze durven niet. Veel mannen hebben dat. Ik krijg regelmatig mailtjes van mannen die vragen om tips om gigolo te worden. Mijn advies? Gewoon doen. Zo is het bij mij ook gegaan. Ik had niet superveel ervaring, en voelde me ook geen seksgod. Het kwam op mijn pad, en ik ben ervoor gegaan.”

Hoe ging je ‘eerste keer’?

“Ik werkte als sportmasseur toen een vaste klant, een vrouw van een jaar of dertig, vroeg of ik haar een erotische massage wilde geven. Ik was vrijgezel, en had tijdens het masseren wel eens gefantaseerd over hoe het zou zijn. Maar ik durfde ik het ook echt? Al snel dacht ik: waarom ook niet? Ik heb boeken en dvd’s gehaald over erotische massage en een week later spraken we af. We hadden geen seks, maar zij had wel een hoogtepunt. Het was voor ons allebei een positieve ervaring. En een nieuw begin. Ik zag ineens een heel nieuw carrièrepad.”

Veel fans?

“Ik ontvang dagelijks tien tot vijftien aanvragen. Niet allemaal serieus, maar dat merk ik na een korte mailwisseling snel genoeg. Tot nu toe heb ik maar één keer een blauwtje gelopen. Hoe het komt dat het zo goed loopt, weet ik niet. Ik zie er niet onaardig uit, maar ook weer niet als een gigolo uit de film. Maar vrouwen voelen zich goed op hun gemak bij mij. Misschien juist door mijn gewone jongensuiterlijk, ik intimideer niet.”

Is je werk een lifestyle?

“Ik ervaar het niet zo, maar hou er wel rekening mee. Als de Kamasutrabeurs wordt gehouden, ben ik er elke dag te vinden. Ik wil op de hoogte blijven van nieuwe massage-technieken, speeltjes en dat soort dingen. Verder verzorg ik mezelf goed. Ik leef gezond en sport regelmatig om mijn conditie op peil te houden. Tenslotte moet ik meerdere keren presteren.”

Hoe bereid je je voor op een date?

“Ik douche, scheer mijn schaamstreek en trek mijn speciale werkondergoed aan: sexy en strak. Dan pak ik mijn tas met massageoliën, eventueel handboeien en vastbindsjaaltjes en voilà: ik ben klaar om aan het werk te gaan! Halfuurtje max.”

Vertel ons, wat vinden vrouwen lekker?

” Ik zie veel vrouwen en ze willen allemaal iets anders. Toch heeft het merendeel ‘gewoon’ behoefte aan intimiteit, contact. Ze willen seks, maar ook warmte, aandacht en tederheid. Sommige vrouwen boeken mij vier uur. Dan gebeurt er veel meer dan alleen neuken. Ik hoor veel verhalen over relaties en traumatische gebeurtenissen op seks- of emotioneel gebied. Ik luister, maar neem het niet mee naar huis. Het hoort er allemaal bij. Toch is het werk vooral lichamelijk. Ik masseer veel. Dat is nog altijd mij specialiteit.”

En dan blijkt dat ze heel lelijk te zijn…

“Als een vrouw minder mooi is, kan het lastig zijn. Op zich kan ik de knop goed omzetten, maar soms moet ik aan andere vrouwen denken. Aan mijn vriendin bijvoorbeeld. Veel erger dan onaantrekkelijk is onfris. Ik heb één keer meegemaakt dat een vrouw echt vies rook van onder. Ik heb haar toen op speelse wijze over gehaald om even samen te douchen. Dat soort situaties zijn prima te sturen.”

Hoera als ze beeldschoon is?

“Daar doe ik wel zeker mijn best voor! Ik probeer díe man te zijn, die de klant verwacht of wil. Ik lees haar mails aandachtig, luister goed naar wat ze zegt en speel daarop in. Hetzelfde geldt voor de seks. Het is een kwestie van goed luisteren naar haar lichaam. Reageert ze niet of nauwelijks op een bepaalde aanraking, dan probeer ik iets anders.

Onvergetelijke date?

“Een studentenfeest waar ik in een string drankjes serveerde. Van tevoren was ik best zenuwachtig, want ik had nog nooit zoiets gedaan. Het werd een dolle avond, omringd door aangeschoten studentes, van wie ik er uiteindelijk twee mocht verwennen. Een ander voorval dat regelrecht uit een film zou kunnen komen, was een vrouw die me inhuurde als date voor een zakendiner. Ze wilde een man aan haar zijde. We hebben wat achtergrondinformatie uitgewisseld van tevoren zodat onze verhalen klopten, en de avond liep gesmeerd. Er kwam geen seks aan te pas.”

Last van zenuwen?

” Bij nieuwe klanten altijd een beetje, want je kent elkaar niet en je weet niet hoe het zal zijn. Het hoort erbij, en zorgt ook voor de nodige spanning.”

Fantaseer je wel eens over klanten?

” Nooit. Daarvoor gaan er te veel vrouwen door mijn handen. Ik laat het makkelijk los. Het blijft zakelijk.

Kan je er goed van leven?

“Nee, maar dat hoeft ook niet. Ik doe het erbij. Ik bouw websites voor bedrijven en daar verdien ik prima mee. Als gigolo reken ik vijftig euro per halfuur. Van het extra geld dat ik ermee verdien, betalen we vakanties, luxe dingen en aankopen voor het huis. Op die manier kan ik mijn vriendin mee laten genieten van dit werk.”

Hoe ziet een standaardpakket eruit?

“We spreken af voor een of twee uur, meestal bij haar thuis. Ze betaalt, we kletsen wat, drinken wat en hebben seks. Sommige vrouwen hebben geen intro nodig en willen meteen van start. Ik laat het helemaal aan haar over. Bij vaste klanten gaat het helemaal vanzelf.”

Een vaste klant, hoe vaak zie je die?

“Een vrouw zie ik bijna wekelijks. Zij is getrouwd en heeft een goed huwelijk en seksleven, maar ze mist de spanning. Ze is veel op pad voor haar werk en we spreken af in hotels. Ik heb daar geen oordeel over. Ze is happy, en dus ik ook. Andere vrouwen zie ik een paar keer per jaar. Sommige plannen het maanden vooruit. Ik heb bijvoorbeeld al een afspraak staan voor over  twee maanden. Het merendeel van de vrouwen houdt het bij een of twee keer. Puur voor de ervaring.”

Hou oud was je jongste klant?

” Een meisje van negentien, die dol was op seks. Ze wilde alles een keer proberen, ook een gigolo. We hebben heerlijk gesekst. Dergelijke afspraken zijn ook een feestje.”

Wanneer moet je met pensioen?

” Ik stop ermee als er kinderen komen, dat heb ik mijn vriendin plechtig beloofd. Er komt een moment dat kinderen gaan vragen wat papa voor werk doet, en dan wil ik niet hoeven liegen. Of ik het zal missen weet ik niet. Op vakantie heb ik nergens last van. Ik ben niet verslaafd aan seks ofzo. Misschien dat mijn vriendin en ik het wat vaker zullen doen. Maar voorlopig is iedereen tevreden, en ik blijf nog lekker aan het werk.”

 

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.