EVEN VOORSTELLEN:

Annette is enig kind. Toen zij vier jaar oud was, gingen haar ouders scheiden. Ze dacht altijd dat dat weinig effect had op haar leven, maar dat bleek rond haar vijftigste anders. Daar was ineens haar patroon zichtbaar en gooide ze het roer om. Naast dat ze onderwijscoach was, ging ze de relatietherapie opleidingen volgen. Toen haar kinderen 12 en 9 jaar oud waren, overleed hun vader, ongeveer vijf jaar na hun scheiding. Tropenjaren volgden. 

Als kind van gescheiden ouders, zelf gescheiden en als weduwe geeft het leven haar heel veel levenservaring en vooral levenslessen. Niet altijd even gemakkelijk en leuk, maar uiteindelijk werd dit een bron van inspiratie en is hieruit haar missie “Op Zoek Naar De Liefde” ontstaan. De verbinding aangaan en contact met de ander maken op het diepste niveau. Hoe weet je wat je moet doen als je niet het juiste voorbeeld meegekregen hebt? Een ruzie gaat niet over het putje van de douche of over het dopje van de tandpasta. Maar…waar gaat het dan wel over? Dat is waar Annette met haar clientkoppels naar op zoek gaat. Seks. Liefde. Ontrouw. Samengesteld gezin. Commitment. Bindingsangst. Verlatingsangst. Authenticiteit. Autonomie. Wensen en grenzen. Relatietwijfel. Scheiden. Annette heeft ook het concept “Boks je relatie naar goud” ontwikkeld, de mogelijkheid om, met een professionele boksleraar, samen met je partner boksles te krijgen om in te zetten op de emotionele en fysieke verbinding, om te werken aan het herstel van het vertrouwen, het aangeven van grenzen en een hernieuwde samenwerking. Deze serie wordt vervolgd met een aantal gesprekken met Annette om mede met de verse opgedane praktische ervaring de emotionele verbinding aan te gaan en alles samen om te zetten in een gouden relatie. 

Annette is onlangs voor de tweede keer in haar leven getrouwd en samen met haar man hebben ze een samengesteld gezin met 6 kinderen en hun partners. “Een relatie gaat nooit vanzelf, je moet er echt altijd moeite voor blijven doen”, is het advies van Annette. ‘Liefde’ is een werkwoord, je bent nooit klaar. Elke keer ga je samen weer een nieuwe fase in.  

Ze begon haar podcast “Op Zoek Naar De Liefde” om verhalen te delen en zoveel mogelijk mensen te inspireren met de liefde. Onderwerpen zoals het samengesteld gezin, ontrouw, scheiden, geen seks worden met experts en met ervaringsdeskundigen (daar waar mogelijk) uitgediept. Ze heeft nog veel meer onderwerpen in de pijplijn. LIEFDE is geen vak op school, je leert het in de praktijk door te vallen en hopelijk net vaker weer op te staan. In haar praktijk viel het haar op dat teveel koppels de seks weinig aandacht geven door diverse oorzaken en dat partners niet weten hoe hiermee om te gaan. Het maakt het nog moeilijker omdat de behoeften van de partners vaak verschillend zijn.  
In de serie ‘Op Zoek Naar De Liefde; Geen seks, wat nu?’ vliegt zij met een prachtige line-up aan professionals het onderwerp van verschillende kanten aan en zal de luisteraar (en kijker want deze serie staat ook op YouTube) veel tips en inspiratie krijgen. 

 
 

BEKIJK OF LUISTER DE AFLEVERINGEN:

 

 

HOE BELANGRIJK VIND JIJ SEKS IN JOUW RELATIE?

Stuur je REVIEW van het door jou beluisterde item op naar info@juttucoaching.nl [met vermelding van je huisadres] en je maakt kans om het spel ULTIEM VERLANGEN te winnen van TEASE & PLEASE. Elke twee weken wordt er een spel verloot. 

HOE BELANGRIJK VIND JIJ SEKS IN JOUW RELATIE?

Behorende bij deze podcastserie is JUTTU COACHING een klein onderzoek gestart om te kijken hoe belangrijk jij seks in jouw relatie vindt. Wil je hieraan meedoen?  

 

 

 

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.