1032x516-header

Annemijn Roelants

Vrouwenpsycholoog met specialiteit op seksualiteit

Annemijn Roelants

Even voorstellen

Annemijn is psycholoog in een vrouwenpraktijk. Daar werkt zij met vrouwen die verschillende klachten hebben zoals somberheid, onzekerheid of angst. Naast haar werk als psycholoog houdt zij in dezelfde praktijk ook aparte consulten waarin seksualiteit of intimiteit belangrijk zijn, op wat voor manier dan ook. Je kunt hierbij denken aan fysieke klachten zoals pijn bij het vrijen of het uitblijven van een orgasme. Ook zijn vrouwen welkom met andere klachten zoals het meer, minder of geen zin hebben in seks, het niet genieten van seks of vrouwen die meer zelfvertrouwen willen met betrekking tot eigen lichaam en seksuele gevoelens of behoeftes.

Een veilige plaats voor al je seksuele vragen

Al vanaf dat Annemijn zelf nog midden in de pubertijd zat, wist zij dat ze het liefst wilde werken met seksualiteit. Zo vertelt ze: “Zelf zit je op die leeftijd met zoveel vragen en onzekerheden. Op dat moment waren er voor mij weinig handvaten of platvormen waarin ik me vrij voelde om alles te bespreken of vragen.” Annemijn wilde een open en veilige omgeving bieden waarin je met je vragen terecht kunt. Ook vindt zij het belangrijk om zelf onderwerpen aan te blijven dragen waar je misschien niet om durft te vragen, waarvan je je niet bewust was dat je het wilde weten of die breder inzicht en een beter gevoel over jezelf kunnen bieden.

Praktijk van Annemijn Roelants
Praktijk van Annemijn Roelants

Een duidelijk streven

Dit alles doet Annemijn met één doel: “iedereen laten zien dat je optimaal mag genieten van de mooie dingen die seksualiteit, intimiteit en connectie met jezelf en een ander te bieden hebben. Genieten, ontdekken en je veilig voelen zonder schuldgevoel of gevoel van niet “normaal” zijn, wat je achtergrond ook is.”

Annemijn is er van overtuigd dat er voor veel van ons nog zoveel te leren en ontdekken is en dat er ook nog zoveel meer uit ons seksleven te halen valt. Ze hoopt zoveel mogelijk mensen iets van haar enthousiasme en kennis mee te kunnen geven, zelf te blijven leren en een weg te creëren naar een fijner seksleven voor iedereen die daar voor open durft te staan.

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.