De mooiste kerstcadeaus voor jezelf of je partner 🎁

cadeau ideeën voor jezelf

De feestdagen staan weer voor de deur! 🎄 En dat betekent dat er weer kerstcadeaus ingeslagen moeten worden! Maar wat vraag je voor jezelf én wat geef je je partner? Als jij jezelf of je partner wil verrassen met een meer erotisch getint cadeautje, ben je hier op de juiste plek!

Waarom jij een cadeautje verdient

Jij mag jezelf verwennen of laten verwennen. Cadeautjes zijn tenslotte leuk om te geven, maar óók om te krijgen. Vooral tijdens de feestdagen wanneer je voornamelijk bezig bent met cadeaus voor anderen, is het belangrijk dat je jezelf niet vergeet.

Het hoeft niet iets groots of duurs te zijn, zolang het iets is waar je jezelf of je partner gelukkig mee maakt. De feestdagen draaien om familie, vrienden, gezelligheid en liefde – en dat laatste moeten we vooral niet vergeten.

“Stel jezelf de vraag: waar word ik nou écht blij van?

Het cadeau hoeft dus ook niet materialistisch te zijn. Heeft je partner het al maanden over een sport die ze wil proberen of een verdiepende cursus voor haar hobby? Geef dan een ervaring cadeau! Maar dit kan ook een uitgebreid avondje verwennerij zijn.

De mooiste kerstcadeaus

Zoek je nog iets leuks voor jezelf of je partner, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben cadeau ideeën die de kerstperiode nóg feestelijker maken.

Lingerie


Je kunt jezelf of je partner altijd verwennen met een nieuw lingeriesetje. Dit 3-delige Fleur de Plaisir bh-setje is perfect om in één keer een matchend setje aan te schaffen, want deze bestaat namelijk uit een bh met voorgevormde cups, een jarretelgordel en een string. Het setje is elegant en sensueel voor elke vrouw. Stop het cadeautje in je favoriete stockings (of trek ze aan) en laat jezelf verleiden deze feestdagen.

Erotische lingerie

Zoek je toch iets meer de spannende en sexy kant van lingerie? De Sevdalizia Wetlook Harness is perfect om jouw kerstperiode een erotisch tintje te geven. Combineer het setje met bijpassende tepelstickers en hold up kousen en er staat een spannende avond op je te wachten.

Nachtmode


Als je avond net begint en je pas later in bed kruipt, is het extra fijn om prachtige nachtmode aan te trekken. De prettige stofjes en kanten details zorgen voor dat extra stukje sensualiteit in de slaapkamer, of je het nou voor jezelf draagt of voor je partner. Dus trek deze Isabella Allover Lace kimono aan en geef jouw ochtend- of avondroutine een elegante upgrade.
Tip: zet je schoen of leg het cadeautje onder de kerstboom. Wanneer jij er aan toe bent, pak je cadeautje uit en verwen jezelf!

Wellness items


Onze agenda’s puilen vaak uit tijdens de feestdagen en als we een rustmoment vinden, dan willen we ook heerlijk kunnen ontspannen. Gun jezelf of je partner dus een wellness avondje met massage kaarsen en -oliën. De Exotiq Body To Body verwarmende massageolie of de Exotiq massagekaarsen warmen je op tijdens de koudste nachten. Voeg hier een massage spin aan toe en je voelt je de volgende dag gegarandeerd herboren.

Love toys


Wil je extra liefde geven tijdens de feestdagen? Met de Rosy Gold wand ga jij meerdere ontspannende avondjes tegemoet. Pak elk moment tijdens deze maand om even bij te komen van de drukte. Voor deze momenten is deze elegante wand (of de hele Rosy Gold productlijn) je beste vriendin. Kerst is niet het enige hoogtepuntje van december!

 

Welk kerstcadeau ga jij jezelf of je partner geven? Deel het in de reacties!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.