5 orale seksstandjes die je moet uitproberen!

image-not-found
Is dit het meest gehate seksstandje van vrouwen? | Seks & Relaties ...
Afbeelding: HLN.be

Wil je eens wat anders proberen dan het orale standje waarbij je op je rug moet liggen? Of krijg je altijd last van je nek tijdens het beffen? Dan hebben wij goed nieuws, want Christine le Duc heeft de 5 leukste orale standjes speciaal voor jou verzameld waar jullie even zoet mee zullen zijn!

 

Lees ook: “Kamasutra standjes”

#1 Sideways 69

Dit is de gekantelde versie van het bekende standje 69. Eerlijk gezegd is de normale versie van het standje 69 een klein beetje onhandig omdat er helaas zwaartekracht bestaat. Daarom is een zijwaartse 69 veel comfortabeler en kan je elkaar tegelijkertijd verwennen. Jullie hebben beiden veel toegang en het voelt natuurlijk heerlijk stout aan.

Bron: SexPositions.online

#2 One leg up

De One leg up is een makkelijk standje, maar het maakt alles net een stuk heter. Hierbij ligt de vrouw op een tafel of op bed. De vrouw ligt op haar rug en tilt een been op die ze kan vasthouden met haar handen. Vervolgens legt de man zijn hoofd tussen haar benen en knielt voor het bed. Nu heeft hij meer ruimte om haar te kunnen verwennen en minder last van zijn nek. Hij heeft zijn handen vrij om haar lichaam en intieme zone te verkennen.

Lees ook: “Alles over vingeren?

Bron: Kampret Gen

#3 Salto Mortale

Dit standje vraagt een best wat uithoudingsvermogen, maar het is ook zeker een van de meest spannende standjes. Ze kan volledig verwent worden, maar daarvoor moet ze wel haar best doen. De vrouw ligt op haar rug en tilt haar onderlichaam naar boven. Vervolgens ondersteund ze haar rug, zo behoudt ze het evenwicht. Haar partner gaat op zijn knieën achter haar zitten en kan haar ook helpen met ondersteunen door haar heupen vast te houden. Vervolgens kan hij zijn hoofd tussen haar benen plaatsen.

Bron: Flair.be

#4 Yin-Yang

Dit is nog een andere variant op het beroemde 69 standje die komt uit de kamasutra. Ook dit standje vraagt wat lenigheid en misschien een beetje uithoudingsvermogen. De vrouw ligt hier als het ware dubbelgevouwen. Ze trekt met haar handen haar benen naar haar hoofd. Vervolgens houdt ze haar enkels vast met haar handen. Dan neemt de man de positie boven haar in met zijn knieën langs haar hoofd. Hij staat met zijn hoofd gebogen over haar vagina, terwijl zijn penis boven haar hoofd hangt. Bij dit standje kan je maar beter geen schaamte hebben, omdat de man rechtstreeks in haar aars kijkt.

Bron: Flair.be

#5 Face sitter

De Face sitter is toch wel het meest pikante standje van allemaal. De naam zegt het al zelf, je zit op het gezicht van je partner, let wel op dat je niet met je volle gewicht op er gaat zitten. Je wilt immers dat je geliefde nog kan ademen

Er bestaan zelfs twee varianten; de hovering butterfly en de hovering dragonfly.

Bron: Flair.be

Hovering butterfly

Dit is de positie waarbij de vrouw op het gezicht van haar partner gaat zitten. Haar partner ligt hierbij op zijn rug. De vrouw zit met haar clitoris boven zijn mond en haar handen rusten op zijn buik. De partner kan haar billen vasthouden en masseren. Voor extra stimulatie kan je de clitoris heen en weer bewegen over zijn neus en kin. Ook kun je als sitter tegelijkertijd je partner verwennen met je handen.

Bron: Mzansi Online

Hovering dragonfly

Ook bestaat er een variant waarbij de rollen zijn omgedraaid; de man zit op het gezicht van de vrouw, dit wordt ook wel de hovering dragonfly genoemd. In dit geval zit hij omgedraaid en kan de met zijn handen tegen de muur aanleunen. Hierbij is het fijn om ervoor te zorgen dat de vrouw een kussen onder haar hoofd legt, zodat haar hoofd net wat meer rechtop ligt. Dit is een positie waarbij de vrouw vrij comfortabel ligt en waar de man zelf het tempo kan bepalen.

Lees ook: “De perfecte blowjob… blow him crazy

Bron: Loveandpleasurecoaching

 

Tot slot nog een paar laatste tips om je avond compleet te maken

Verrassing werkt het beste

Onverwachts je partner oraal verwennen kan al leiden tot een veel hetere avond. Je partner zal zich hierdoor geliefd en aantrekkelijk voelen. Ook kun je ervoor kiezen om je die avond sexy lingerie te dragen. Op deze manier geef je jouw avond een hele spannende start.

Massage

Ook kan je elkaar eerst een heerlijke erotische massage geven voordat je elkaar oraal gaat verwennen. Een massage maakt de spieren los en zorgt ervoor dat jullie ontspannen zijn. Jullie zullen genieten van elkaars aanrakingen en krijgen zin in meer. Tip: gebruik massage en glijmiddel in 1 voor een verleidelijke avond.

Hopelijk beleven jullie veel plezier aan onze standjes en tips! Reacties zijn altijd welkom.

Respond or ask a question

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.