10 buiten date ideeën voor de zomer! ☀

buiten date ideeën

Het zonnetje schijnt weer volop en dat betekent dat onze date-mogelijkheden zich uitbreiden! Om jou van inspiratie te voorzien, hebben we 10 superleuke outdoor date ideeën verzameld. Geen twijfel dat jullie het hier nóg warmer van zullen krijgen…

1. Even een blokje om ☕

Houd jij de eerste date graag laagdrempelig? Maak kennis door samen een blokje om te gaan, of een eindje te fietsen. Matcht het totaal niet, dan kun je de date op ieder moment afkappen. Maar als je merkt dat de sfeer er goed in zit, dan kun je een extra rondje doen of ergens stoppen voor een kop thee of koffie!

2. Het centrum in 🍦

Een alternatief is om samen de stad in te gaan. Bijvoorbeeld om te shoppen, een terrasje te pakken of een ijsje te halen op die hete zomerdag. Dit kan een leuke manier zijn om elkaars voorkeuren te ontdekken! Wat vind je van deze outfit? Wat is je favoriete drankje? En welke smaak ijs is objectief het lekkerst?

‘Je weet wat ze zeggen… Liefde gaat door de maag!’

3. Bezoek een (food) festival 💃

Muziek is de ultieme sfeermaker! Plan jullie date op een festival in de buurt en charmeer hem of haar met je danskunsten. Of bezoek samen een gezellige food market om allerlei lekkernijen te proberen. Wij twijfelen er niet aan dat je deze dag, omringd door mooie kraampjes en goede vibes, niet snel vergeet.

4. Naar het strand 🍹

Is het wel een echte zomerdate als je niet optimaal van de zon geniet? Het strand (of zwembad) is een toplocatie voor jullie date. Zet een picknickmand in het zand, neem een verfrissende duik in het water, of maak een romantische wandeling langs de kustlijn. En of er nou een vervolgdate komt of niet, je komt in ieder geval lekker bruin weer thuis!

5. Make some waves 🌊

Er is weinig zo romantisch als met z’n tweetjes in een bootje ronddobberen. Huur een kano of een klein motorbootje en verken een mooi natuurgebied. Of als je liever in de buurt blijft, waarom niet suppen als date activiteit? Zo zie je de stadsgrachten ineens uit een heel ander perspectief! Plus het is zo intensief als je het zelf wil maken.

6. Pak de veerboot 🚢

Zijn jullie al een paar dates onderweg, dan zijn jullie vast toe aan een uitstapje! Pak de veerboot naar een van onze prachtige Waddeneilanden. In deze rustige omgeving kunnen jullie echt even proeven van hoe het is om een langere tijd samen te zijn. Maak een mooie fietstocht, ontdek de charmante winkels en horeca, geniet van het strand of ga wadlopen. En zijn jullie helemaal op? Dan trekken jullie je terug in een knus vakantiehuisje.

’s Avonds je date verrassen?

7. Rekken en strekken 🍑

Een manier om snel een (fysieke) band te scheppen, is door een yogales of Tai Chi les te nemen. Hierbij moeten jullie samen bepaalde houdingen aannemen. Het is niet alleen heel ontspannend, je leert jezelf ook aan je partner toevertrouwen. Kijk eens of er duo/koppel yoga lessen bij jou in de buurt worden aangeboden!

8. Een potje mini-golf 🏌

Competitief aangelegd? Dan is een potje mini-golf dé buitendate voor jullie. Tijdens het spel kunnen jullie elkaar lekker uitdagen en na afloop trakteert de winnaar op een drankje! Voor een extra gezellige middag zou je er zelfs een dubbeldate van kunnen maken. Sla jij zonder moeite een hole-in-one, dan sla je misschien ook wel een vervolgdate aan de haak.

9. Boerderijdieren knuffelen 🐑

Voor de dierenliefhebbers onder ons zijn er gelukkig ook genoeg opties! Ga naar een dierentuin, bezoek een kinderboerderij om paarden, geiten of schattige knaagdieren te knuffelen, of maak een wandeling met een alpaca bij een alpacaboerderij. Is je date net zo’n knuffelkont als jij? Dit is één manier om erachter te komen.

10. Doe een obstacle run 🏃

Denk je nou: ‘da’s allemaal heel leuk en aardig, maar ik heb actie nodig’? Met een obstacle-, survival- of mud run kun jij je helemaal uitleven. Laat je date eens zien hoe krachtig je bent! Wat is er nou sexyer dan flexende spieren en een glanzende huid? Door samen de finishlijn te halen maak je niet alleen indruk op elkaar, je vormt ook in no-time een connectie.

 

Heb jij een date activiteit uitgekozen? Wij zijn benieuwd!

Respond or ask a question

Geef een reactie

Your email address will not be published.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Are you going to follow us?

This site is registered on wpml.org as a development site.